Το συντομότερο ο διορισμός νέου Γενικού Ελεγκτή - Εξελίξεις ίσως και εντός του 24ωρου

Το συντομότερο ο διορισμός νέου Γενικού Ελεγκτή - Εξελίξεις ίσως και εντός του 24ωρου

Συνέχεις είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν μετά την απόφασή του Ανώτατο Συμβούλιο για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή.

Το επόμενο βήμα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, είναι ο διορισμός νέου ατόμου στη θέση του Γενικού Ελεγκτή.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θέλει να κλείσει την εκκρεμότητα με τον διορισμό νέου Γενικού Ελεγκτή το συντομότερο, αν είναι δυνατόν και εντός του 24ωρου που θα βρίσκεται στο γραφείο του, από αύριο το πρωί, οπότε επιστρέφει από την Αθήνα, έως το Σάββατο, οπότε θα αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.