Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού/Λευκωσίας – Είχε άγιο νεαρή κοπέλα! (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού/Λευκωσίας – Είχε άγιο νεαρή κοπέλα! (ΦΩΤΟ)

Νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και χτύπησε πολλαπλές φορές στα κυγκδιδώματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού/Λευκωσίας.

Το ατύχημα συνέβη στις 7:15 σήμερα  Δευτέρα 12/10, παρά την έξοδο Μονής. Την κοπέλα ευτυχώς βοήθησαν παρέχοντας της, τις πρώτες βοήθειες διερχόμενοι στρατιωτικοί. 

Μετά την πρόκληση του ατυχήματος η νεαρή οδηγός διακομίστηκε στο Γ.Ν Λεμεσού, για προληπτικούς λόγους, αφού δεν προκλήθηκαν σοβαρά τραύματα πάρα την σφοδρή σύγκρουση.

Μέλη της τροχαίας βρίσκονται στο σημείο ώστε να ελέγξουν το κυκλοφοριακό που δημιουργήθηκε μετά τον συμβάν. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE