Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε παραλία στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε παραλία στη Λεμεσό

Γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη σε παραλία στη Λεμεσό, νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «T» γύρω στις 6:30 το πρωί, γυναίκα εντοπίστηκε αναίσθητη να επιπλέει μέσα στο νερό από λουόμενους , 20 μέτρα από την ακτή, σε παραλία στην περιοχή Γερμασόγειας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για διερεύνηση.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο, όπου μεταφέρε τη γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της από τουυς επί καθήκοντι ιατρούς.

Από τις πρώτες εξετάσεις και εκ πρώτης όψεως, το σώμα δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις . 

Οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου διερευνόνται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Μέχρι στιγμής η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE