Κύπρια μαθήτρια Γυμνασίου κατέκτησε την τρίτη θέση Παγκόσμια σε διαγωνισμό έκθεσης ιδεών

Κύπρια μαθήτρια Γυμνασίου κατέκτησε την τρίτη θέση Παγκόσμια σε διαγωνισμό έκθεσης ιδεών

Περηφάνια αισθάνονται εκπαιδευτικοί και γονείς, όταν μαθητές καταφέρνουν να ξεχωρίσουν σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς.

Όπως στην περίπτωση της μαθήτριας Βαλέριας Σκαρτσέλλα,η οποία συμμετείχε σε διαγωνισμό εξασφαλίζοντας την 1η θέση Παγκύπρια με την έκθεση ιδεών της και στην συνέχεια εκπροσώπησε την πατρίδα μας στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό, επιτυγχάνοντας την 3η Θέση Παγκόσμια.

Η μαθήτρια φοιτά στο Γυμνάσιο Αραδίππου και συγκεκριμένα στην τάξη Β7. Η Βαλέρια συμμετείχε σε διαγωνισμό που διοργάνωσε το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την πρωτιά Παγκύπρια με υπεύθυνο τον μέντορα εκπαιδευτικό Φιλόλογο Σάββα Βορκά.

Στη συνέχεια, η έκθεση αυτή εκπροσώπησε την πατρίδα μας στον 53ο Διεθνή Διαγωνισμό, επιτυγχάνοντας την 3η Θέση Παγκόσμια.

Ο Δήμος Αραδίππου ανέδειξε την επιτυχία της μαθήτριας αναφέροντας ότι « το γεγονός τιμά και προβάλλει την πατρίδα μας διεθνώς και, παράλληλα, τον εκπαιδευτικό και μαθητικό μας κόσμο».

Σημειώνεται ότι η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στη Βέρνη της Ελβετίας στις 09 Οκτωβρίου του 2024, Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείων, όπου και θα παρευρεθούν οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE