Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει νεκρή στη θάλασσα

Πάτρα: Γυναίκα βρέθηκε να επιπλέει νεκρή στη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και το ΕΚΑΒ, όταν πολίτες ενημέρωσαν ότι επέπλεε η σορός μιας γυναίκας στη θαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο tempo24news.gr, ασθενοφόρο και κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στην περιοχή και περισυνέλλεξαν τη σορό.

Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα στοιχεία της αλλά και να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο νερό και έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας γύρω στα 60 με 65 χρόνων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE