Νεκρός σε τροχαίο άνδρας στον Κηφισό - Το όχημά του προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες

Νεκρός σε τροχαίο άνδρας στον Κηφισό - Το όχημά του προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε τα ξημερώματα στον Κηφισό όπου ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του αφού προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 4 όταν ο οδηγός, κινούμενος με το ΙΧ αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στο ύψος της Γέφυρας Ροσινιόλ.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο άτυχος οδηγός ενώ στο σημείο δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα μέχρι να απομακρυνθεί το αμάξι από το οδόστρωμα.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE