ΔΙΕΘΝΗ

Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του αλ-Φαγιέντ

Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του αλ-Φαγιέντ

Οι δικηγόροι γυναικών που κατηγορούν για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις τον Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ έλαβαν «περισσότερα από 150 νέα αιτήματα» για πληροφορίες εκ μέρους πιθανών θυμάτων και ανθρώπων που έχουν αποδείξεις σε βάρος του πρώην ιδιοκτήτη των Harrods, έγινε σήμερα γνωστό.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου χθες, οι δικηγόροι κατήγγειλαν «25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων».

Τουλάχιστον 37 γυναίκες κατηγορούν για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις τον Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ, ο οποίος πέθανε τον περασμένο χρόνο σε ηλικία 94 ετών. Τουλάχιστον πέντε εξ αυτών λένε ότι τις βίασε ο αλ Φαγιέντ, πατέρας του τελευταίου συντρόφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντότι, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί της σε ένα τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι την 31η Αυγούστου του 1997.

Η ομάδα των δικηγόρων που εκπροσωπούν τα θύματα έλαβε «περισσότερα από 150 νέα αιτήματα» για ενημέρωση, μετά την προβολή την Πέμπτη το βράδυ από το BBC μιας έρευνας με τίτλο «Αλ Φαγιέντ: ένα αρπακτικό στα Harrods».

Πρόκειται για αιτήματα εκ μέρους «επιζησάντων και ανθρώπων που διαθέτουν αποδείξεις σχετικά με τον Αλ Φαγιέντ», διευκρίνισαν στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ταυτόχρονα, πρώην προπονητής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Fulham FC είπε πως είχαν ληφθεί μέτρα προκειμένου να προστατευτούν οι παίχτριες από τον αλ Φαγέντ ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης της ομάδας μεταξύ 1997 και 2013.

Οπως ανέφερε στο BBC ο Γκέτα Χάουγκενς, πρώην προπονητής της γυναικείας ομάδας της Fulham το διάστημα 2001- 2003, γνώριζαν ότι "του άρεσαν τα ξανθά νεαρά κορίτσια. Επομένως...προστατεύσαμε τις παίκτριες», συνέχισε ο ίδιος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν ο 68χρονος πατέρας του 42χρονου ισοβίτη και ο 42χρονος μετά από εύλογη υποψία που κατέχει η Αστυνομία, ότι οι δύο ύποπτοι ενέχονται στα υπό διερεύνηση αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, ενώ το Δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του αύριο Σάββατο για την κράτηση ή μη των υπόπτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top