Θανατηφόρο Λεμεσός: Πόνος για τον 16χρονο Πάμπο - Τα ερωτηματικά και η παράκληση της οικογένειας

Θανατηφόρο Λεμεσός: Πόνος για τον 16χρονο Πάμπο - Τα ερωτηματικά και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη στην οικογένεια του σκόρπισε ο 16χρονος Πάμπος Πισσαρίδης, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο.

Μυστήριο παραμένει η εξαφάνιση της μοτοσικλέτας, στην οποία επέμβαινε ο αδιχοχαμένος νεαρός.

Παρά τις εκκλήσεις της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα για το που μπορεί να βρίσκεται η μοτοσικλέτα, η οποία φαίνεται να μετακινήθηκε σε άγνωστο μέρος και καταβάλλονται προσπάθειες για τον εντοπισμό της.

Η κηδεία του 16χρονου θα τελεστεί την Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου η ώρα 3.00 μ.μ.. στην εκκλησία Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια.

Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλληπητήρια ενώ παράκληση της είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Χαράλαμπος Πισσαρίδης, ηλικίας 16.5 ετών, από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 2.30μμ., μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο Πισσαρίδης στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, προσέκρουσε αρχικά σε πάσσαλο πινακίδας τροχαίας και στη συνέχεια σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Τον άτυχο νέο εντόπισαν αιμόφυρτο πολίτες που ενημέρωσαν τις αρχές καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE