Καίγονται ελαστικά σε υποστατικό στη Λεμεσό - Επί ποδός η Πυροσβεστικη

Καίγονται ελαστικά σε υποστατικό στη Λεμεσό - Επί ποδός η Πυροσβεστικη

Πυκνός μαύρος καπνός που φαίνεται στη Λεμεσό οφείλεται σε παλιά ελαστικά που καίγονται εντός εγκαταλελειμμένου υποστατικού στην οδό Παφου στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τρία πυροσβεστικά οχήματα και γίνεται κατάσεβεση με χρήση εγκατάστασης σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκεύων.

Όσον αφορά τις έντονες βροχοπτώσεις που υπάρχουν σε διάφορες περιοχές παγκύπρια, όπως ανέφερε, «είχαμε μέχρι τώρα τρεις ανταποκρίσεις από ΕΜΑΚ σε Κοφίνου και Λεύκαρα οι οποίες αφορούσαν πλημμυρισμό οικίας όπου τα όμβρια ύδατα υποχώρησαν μέχρι την άφιξη της Π.Υ και μετακινήσεις δέντρων και πέτρων από οδόστρωμα αντιστοίχως.»

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE