Ο Τραμπ αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος το 2028, αν ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου

Ο Τραμπ αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος το 2028, αν ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2028, εάν ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Οχι, δεν το βλέπω, δεν το βλέπω», δήλωσε ο 78χρονος κατά την διάρκεια της εκπομπής Full Measure. «Δεν το φαντάζομαι καθόλου. Πιστεύω ότι θα είναι μέχρι εδώ».

Ωστόσο πρόσθεσε ότι ελπίζει σε μία επιτυχία στις 5 Νοεμβρίου στις κάλπες των προεδρικών εκλογών.

Ο Τραμπ, ο οποίος δεν παραδέχθηκε ποτέ την ήττα του απέναντι στον Τζο Μπάιντεν το 2020, έχει επανειλημμένως αρνηθεί κατά τους τελευταίους μήνες να δεσμευθεί ότι θα αναγνωρίσει άνευ όρων το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.