Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που είχε εντοπιστεί νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που είχε εντοπιστεί νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκε η σορός της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία είχε εντοπιστεί να επιπλέει στο νερό, στην περιοχή Δασούδι, της Λεμεσού το πρωί  της περασμένης Παρασκευή.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος 'Ερικα Καβάζη στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», πρόκειται για 70χρονη γυναίκα από την Βρετανία, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, την γυναίκα εντόπισαν λουόμενοι γύρω στις 06:30 και την μετέφεραν στην παραλία, ενώ ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο, χωρίς ζωτικές ενδείξεις. Ο θάνατος της επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Επιτόπιες εξετάσεις έγιναν από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ επιθεωρήθηκε η σορός της γυναίκας, η οποία φορούσε τα ρούχα της, χωρίς να εντοπιστούν εξωτερικές κακώσεις.

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE