Εισήλθε σε εξοχικό από το παράθυρο και το ξάφρισε - Πέρασαν χειροπέδες σε 30χρονη

Εισήλθε σε εξοχικό από το παράθυρο και το ξάφρισε - Πέρασαν χειροπέδες σε 30χρονη

Στην σύλληψη 30χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 20.9.24 και περί ώρα 21:00 καταγγέλθηκε από 40χρονο ότι είχε διαρρηχτεί η εξοχική του κατοικία που διατηρεί στην περιοχή Τρεμιθούσας και είχαν κλαπεί διάφορα αντικείμενα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έκανε η Αστυνομία, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, η είσοδος του δράστη επιτεύχτηκε από το παράθυρο της κουζίνας που ήταν μεν κλειστό, αλλά ανασφάλιστο.

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον γυναίκας, ηλικίας 30 ετών, εναντίον της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Συνελήφθη στις 21.9.24 και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενη ομολόγησε ενοχή και παρέδωσε την κλοπιμαία περιουσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE