Νέα εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Ψάχνουν ακόμα τέσσερα πρόσωπα

Νέα εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Ψάχνουν ακόμα τέσσερα πρόσωπα

Τα στοιχεία άλλων τεσσάρων προσώπων εξασφάλισε η Αστυνομία, τα οποία καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα, να εισέρχονται παράνομα στο γήπεδο «Άλφαμεγα», την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, για παρακολούθηση του ντέρμπι Απόλλωνα – ΑΕΛ, που τελικά αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον των τεσσάρων προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και καταζητούνται, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για εξασφάλιση των στοιχείων άλλων 22 προσώπων.

Το Σάββατο είχαν κατηγορηθεί γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα, για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον δικαστηρίου, δέκα πρόσωπα που είχαν συλληφθεί για τα έκτροπα που σημειώθηκαν, ενώ οι κάρτες φιλάθλου τους ακυρώθηκαν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE