Ήχησαν σειρήνες συναγερμού στην Χάιφα, σε καταφύγια σπεύδουν οι κάτοικοι

Ήχησαν σειρήνες συναγερμού στην Χάιφα, σε καταφύγια σπεύδουν οι κάτοικοι

Κάτοικοι της Χάιφας - της τρίτης μεγαλύτερης πόλης του Ισραήλ, στο βόρειο τμήμα της χώρας - έσπευσαν απόψε στα καταφύγια όταν ήχησαν σειρήνες συναγερμού για επικείμενη επίθεση με ρουκέτες, όπως μεταδίδει δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP).

«Ήχησαν σειρήνες στην πόλη Χάιφα και στα περίχωρά της, στο βόρειο Ισραήλ», ανακοίνωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF), οι οποίες εντείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον στόχων που φέρονται να συνδέονται με το σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE