Κουλίας: Πρώτο σχόλιο μετά τον διορισμό Γεν. Ελεγκτή - «Τους είπα, αν δεν διορίσετε εσείς, θα διορίσω εγώ»

Κουλίας: Πρώτο σχόλιο μετά τον διορισμό Γεν. Ελεγκτή - «Τους είπα, αν δεν διορίσετε εσείς, θα διορίσω εγώ»

«Διορίστηκε ο Ελεγκτής, εντάξει, τέλος καλό, όλα καλά», δήλωσε ο βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας μετά την ανακοίνωση διορισμού του Ανδρέα Παπακωνσταντίνου στη θέση του Γενικού Ελεγκτή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο Ζαχαρίας Κουλίας είπε «με την ίδια ταχύτητα που παύθηκε ο Ελεγκτής, με την ίδια έπρεπε να διοριστεί. Ήταν αναγκαιότητα να διοριστεί κάποιος άμεσα. Δεν ήθελα να τους πάρω την εξουσία. Αλλά τους είπα, αν δεν διορίσετε εσείς, θα διορίσω εγώ».

Όσον αφορά για τις επαφές που είχε κάνει για το άτομο που θα διόριζε, διευκρίνισε ότι έκανε ένα ικανοποιητικό αριθμό τηλεφωνημάτων και πως είχε κάνει επαφές και από τον ιδιωτικό τομέα, ανακαλύπτοντας το όνομα του Στέλιο Πλατή, και την ίδια την Ελεγκτική Υπηρεσία, χωρίς να αναφέρει ονόματα.

«Βγήκαν διάφοροι και είπαν τις απόψεις τους για το Σύνταγμα κτλ αλλά πολλές αποφάσεις έχουν γίνει παρθεί από προεδρεύοντες της Δημοκρατίας», σημείωσε.

Σχολιάζοντας τον διορισμό του κ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε πως είδαμε το αξιέπαινο έργο του κ. Μιχαηλίδη ο οποίος γλύτωσε εκατ. για το Κράτος και εναπόκειται στον κ. Παπακωνσταντίνου να συνεχίσει στην ίδια γραμμή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE