Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός εργάτης που έπεσε από μεγάλο ύψος

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός εργάτης που έπεσε από μεγάλο ύψος

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στα Χανιά όταν εργάτης έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ εκτελούσε εργασίες σε ταράτσα κτιρίου.

Ο άτυχος άνδρας, εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στην περιοχή Ασκύφου, στα Σφακιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες απλά να διαπιστώνουν το θάνατο του.

Στο σημείο όπου γίνονταν οι εργασίες θα βρεθεί κλιμάκιο της επιθεώρησης εργασίας για αυτοψία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE