«Τρόμος» στους δρόμους: Στοίβαξε αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο σαν να ήταν…. lego - Δείτε φωτογραφία

«Τρόμος» στους δρόμους: Στοίβαξε αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο σαν να ήταν…. lego - Δείτε φωτογραφία

Γεγονός είναι πλέον ότι οι κυπριακοί δρόμοι γέμισαν ασυνείδητους οδηγούς, οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα, viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε φωτογραφία στην οποία φαίνονται δύο οχήματα να στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, με το μόνο που να τα κρατά σε θέση να είναι ένα σχοινί.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.