Άγριο έγκλημα στην Ιταλία: 48χρονος σκότωσε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Άγριο έγκλημα στην Ιταλία: 48χρονος σκότωσε την πρώην σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Ο τυνησιακής καταγωγής Μπεν Αλάια Αμπνελκαντέρ σκότωσε το βράδυ της Δευτέρας (23/9) την πρώην σύζυγό του, Ρούα Νάμπι, μπροστά στα δυο τους παιδιά, στο Τορίνο της βόρειας Ιταλίας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας είχε επιβάλει στον δράστη, από το περασμένο καλοκαίρι, να μην πλησιάζει στο σπίτι της γυναίκας, αλλά και να φορά υποχρεωτικά «ηλεκτρονικό βραχιολάκι». Χθες, όμως, όπως φαίνεται το βραχιόλι είχε τεθεί εκτός λειτουργίας.

Η Ρούα Νάμπι πέθανε εξαιτίας μαχαιριάς που δέχθηκε στο στήθος. Ο 48χρονος, συνελήφθη από την Αστυνομία λίγο πριν την μία τη νύχτα, τοπική ώρα. Ο γιος του, δεκατριών ετών, τον κυνήγησε στο δρόμο ενώ η επίσης έφηβη κόρη του, σε κατάσταση σοκ ζήτησε τη βοήθεια γειτόνων, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το πρώτων βοηθειών και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η άτυχη γυναίκα, 34 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.