ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έσπασαν» στο ξύλο αστυνομικό γιατί δεν τους άφησε να δουν κρατούμενη - Τον χτύπησαν και έφυγαν «κύριοι»

«Έσπασαν» στο ξύλο αστυνομικό γιατί δεν τους άφησε να δουν κρατούμενη - Τον χτύπησαν και έφυγαν «κύριοι»

Παρατράγουδα σημειώθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, καθώς δυο πρόσωπα φαίνεται να ξυλοφόρτωσαν αστυνομικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νάνου, στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», το απόγευμα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, δυο πρόσωπα, γνωστά στις Αρχές, μετέβησαν στην ΑΔΕ Πάφου με σκοπό να επισκεφθούν κρατούμενη, ωστόσο ο αστυνομικός που ήταν στο σημείο τους ενημέρωσε ότι τελείωσε το επισκεπτήριο και τους είπε πως δεν δικαιούνται να προχωρήσουν.

Αμέσως οι δυο επιτέθηκαν και εξύβρισαν τον αστυνομικό προκαλώντας του σωματική βλάβη, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να βιντεογραφήσουν το περιστατικό.

Να σημειωθεί ότι αμέσως μετά έφυγαν «κύριοι» από το σημείο και τώρα αναζητούνται από τις Αρχές.

Πώς απαντά η Αστυνομία 

Για το συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε στην εκπομπή και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, ο οποίος σημείωσε: «Φαίνεται ότι χθες γύρω στις 17:10 δυο πρόσωπα είχαν μεταβεί στο αστυνομικό σταθμό, όπου βρίσκονται και τα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, με σκοπό να επισκεφθούν μια κρατούμενη. Είχαν ενημερωθεί από επί καθήκοντι, ο οποίος βρισκόταν φρουρός στην είσοδο, ότι δεν επιτρεπόταν άλλες επισκέψεις για την συγκεκριμένη κρατούμενη καθώς είχε συμπληρώσει το ωράριο επισκέψεων, τους αναφέρθηκε ότι μπορούσαν να πάνε την επόμενη μέρα να δουν την κρατούμενη».

Σημείωσε ακόμη ότι ο ένας εκ των δυο είχε πάει την ίδια μέρα να δει την κρατούμενη.

«Φαίνεται ότι δυσαρεστήθηκαν, όταν προσπάθησαν να φύγουν είχαν ενημερώσει τον φρουρό όταν είχαν καταγράψει την συνομιλία με τα κινητά τους τηλέφωνα και είχαν σκοπό να το μεταδώσουν. Όταν ο συνάδελφος τους ενημέρωσε ότι ήταν χωρίς την συγκατάθεση του και ότι αν αυτό ενδεχομένως γινόταν θα ήταν παράνομο, φαίνεται ο ένας από αυτούς επιτέθηκε στο μέλος μας, τον έσπρωξε, τον τράβηξε από την φανέλα με αποτέλεσμα να τραβηχτεί η φανέλα του και στην προσπάθεια του ο αστυνομικός να τον ενημερώσει για τα αδικήματα τα οποία προκύπτανε από την επίθεση φαίνεται ότι και το δεύτερο πρόσωπο έκανε αυτή την κίνηση», είπε στη συνέχεια

Καταληκτικά, όταν τους είπε ο αστυνομικός ότι θα τους συλλάβει οι δυο μπήκαν στο αυτοκίνητο, τράπηκαν σε φυγή και τώρα καταζητούνται.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου στον Μητροπολίτη Πάφου να διαφοροποιήσει τη στάση του - «Δεν πρέπει να επανέλθει στον Μεσαίωνα»

• Η Κατανομή Ελλαδικών Πανεπιστημιακών Σχολών στην Κύπρο: Αναγκαία η Ισορροπία και η Δικαιοσύνη

• Υπουργικό Συμβούλιο: Εγκρίθηκαν οι 13 τροποποιήσεις για το δικαίωμα ψήφου από τα 17 - Δείτε αναλυτικά τι ισχύει

• ΤΖΟΚΕΡ: Ζαλίζει το ποσό μετά το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ - Τέσσερα τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία

• Ανδρέας Γεωργίου-Σιμώνη Χριστοδούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη και τα καυτά φιλιά

• Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό - Χαστούκισε ντελιβερά, του άρπαξε το κινητό και έγινε καπνός - Τι συνέβη



Γιατί θέτει θέμα Λουρουτζίνας ο Τατάρ - Οι προτάσεις 4+4 του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Γιατί θέτει θέμα Λουρουτζίνας ο Τατάρ - Οι προτάσεις 4+4 του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Εν αναμονή της δεύτερης συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ίσως, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Ερσίν Τατάρ για την διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, ο κατοχικός ηγέτης έθεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι, το άνοιγμα του σημείου διέλευσης, Λουρουτζίνας- Λυμπιών, αντί Πυροίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top