Ελλάδα: Δύο 17χρονοι επιτέθηκαν σε 12χρονο και τον ξύρισαν με φαλτσέτα

Ελλάδα: Δύο 17χρονοι επιτέθηκαν σε 12χρονο και τον ξύρισαν με φαλτσέτα

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έλαβε χώρα χθες Τρίτη σε προαύλιο σχολείου στην Ερμιόνη Αργολίδας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα συνέβησαν περίπου στις 11:00 τη στιγμή που ένας 12χρονος βρισκόταν δίπλα στο κυλικείο. Τότε τον πλησίασαν δύο 17χρονοι και άνευ λόγου και αιτίας τον απείλησαν φραστικά, ενώ, ένας εκ των δύο έβγαλε μία φαλτσέτα και του ξύρισε το μουστάκι και στη συνέχεια του πήρε από την τσέπη του 2 ευρώ.

Ο 12χρονος ενημέρωσε τους γονείς του και αυτοί με τη σειρά τους τις Αρχές με αποτέλεσμα να συλληφθούν τόσο οι δύο 17χρονοι όσο και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.