Έκτακτα στη Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου - Ζήτησε συνάντηση με Χριστοδουλίδη για εξελίξεις στην περιοχή

Έκτακτα στη Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου - Ζήτησε συνάντηση με Χριστοδουλίδη για εξελίξεις στην περιοχή

Ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου ενώ αρχικά δεν θα παρευρισκόταν στη Γενική Συνέλευση των ΗΕ, αποφάσισε ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων να έρθει και να πραγματοποιήσει σειρά επαφών.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, είναι ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου που ζήτησε συνάντηση με τον ΠτΔ στο πλαίσιο των επαφών του, σε συνέχεια και της μεταξύ τους τηλεφωνικής επικοινωνίας το περασμένο Σάββατο.

Η συνάντηση με Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Najib Mikati και τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη έχει οριστεί για σήμερα στις 19:00 ώρα Κύπρου. 

Οι εξελίξεις στην περιοχή απασχολούν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή ΓΣ ΟΗΕ αλλά και κατά τις συναντήσεις του ΠτΔ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE