Διάσωση ηλικιωμένου που ένιωσε αδιαθεσία - Βρισκόταν στο μονοπάτι «Καληδονιών»

Διάσωση ηλικιωμένου που ένιωσε αδιαθεσία - Βρισκόταν στο μονοπάτι «Καληδονιών»

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 25 περιστατικά, 10 πυρκαγιές και 15 ειδικές εξυπηρετήσεις,

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 14:24 ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Υπαίθρου Μονιάτη με ομάδα και όχημα διάσωσης σε παροχή βοήθειας σε άντρα ηλικίας 75 ετών ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο μονοπάτι «Καληδονιών» στις Πλάτρες. Το άτομο μεταφέρθηκε με την χρήση φορείου σε κύριο δρόμο όπου παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο για μεταφορά του στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.

Στις 12:50 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα σε πυρκαγιά στο πισινό δεξιό τροχό σε διπλοκάμπινο όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία στην Λάρνακα. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την αστυνομία πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE