Διάσωση ηλικιωμένου που ένιωσε αδιαθεσία - Βρισκόταν στο μονοπάτι «Καληδονιών»

Διάσωση ηλικιωμένου που ένιωσε αδιαθεσία - Βρισκόταν στο μονοπάτι «Καληδονιών»

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 25 περιστατικά, 10 πυρκαγιές και 15 ειδικές εξυπηρετήσεις,

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 14:24 ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Υπαίθρου Μονιάτη με ομάδα και όχημα διάσωσης σε παροχή βοήθειας σε άντρα ηλικίας 75 ετών ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο μονοπάτι «Καληδονιών» στις Πλάτρες. Το άτομο μεταφέρθηκε με την χρήση φορείου σε κύριο δρόμο όπου παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο για μεταφορά του στο ΤΑΕΠ Λεμεσού.

Στις 12:50 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα σε πυρκαγιά στο πισινό δεξιό τροχό σε διπλοκάμπινο όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία στην Λάρνακα. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την αστυνομία πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE