ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί η μητέρα του Θανάση σχεδόν 19 χρόνια μετά τον θάνατο του: «Από την στιγμή που τον αντικρύσαμε νεκρό, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μας»

Συγκινεί η μητέρα του Θανάση σχεδόν 19 χρόνια μετά τον θάνατο του: «Από την στιγμή που τον αντικρύσαμε νεκρό, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μας»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προέβη η μητέρα του άτυχου Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την επέτειο θανάτου του γιου της ο οποίος απεβίωσε στις 29 Σεπτεμβρίου 2005 δημοσιοποίησε μια μακροσκελή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ανέφερε, «Τρεις μέρες έμειναν μέχρι την τραγική επέτειο όταν κάποιοι γνωστοί/ άγνωστοι των συνεργών που συγκάλυψαν και συνεχίζουν ακόμα να συγκαλύπτουν τα τρία μεγάλα εγκλήματα,  Φόνο εκ προμελέτης, Απάτη, και Συγκάλυψη, δολοφόνησαν άνανδρα τον Θανάση μας που είχε όλη την ζωή μπροστά του με τόσα όνειρα που είχε προτού έρθει στην Κύπρο».

Παράλληλα σημείωσε πως, «Από την στιγμή που τον αντικρύσαμε νεκρό, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μας και μάς φόρτωσαν στους ώμους την πιο βαριά ταφόπετρα να την κουβαλάμε για το υπόλοιπο της ζωής μας». 

Αυτούσια η ανάρτηση:

Πλησιάζει και φέτος το τέλος του μαύρου Σεπτέμβρη, όταν στις 29 το 2005, κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα, από μέσα στο συγκεκριμένο στρατόπεδο που υπηρετούσε ο †Θανάσης μας, έδωσαν οδηγίες στους αδίστακτους δολοφόνους, και χωρίς χάσιμο χρόνου αποφάσισαν και τού έκοψαν το νήμα της ζωής στα καλά καθούμενα και μαύρισαν το σπίτι μας και μετέτρεψαν την ζωή μας σε κόλαση και μαρτυρικό Γολγοθά.

*Τρεις μέρες έμειναν μέχρι την τραγική επέτειο όταν κάποιοι γνωστοί/ άγνωστοι των συνεργών που συγκάλυψαν και συνεχίζουν ακόμα να συγκαλύπτουν τα τρία μεγάλα εγκλήματα,  Φόνο εκ προμελέτης, Απάτη, και Συγκάλυψη, δολοφόνησαν άνανδρα τον †Θανάση μας που είχε όλη την ζωή μπροστά του με τόσα όνειρα που είχε προτού έρθει στην Κύπρο.

*Αποφάσισαν χωρίς δισταγμό, ούτε δεύτερη σκέψη, να του κλείσουν το στόμα, επειδή δεν ταυτίζονταν οι βρώμικες απόψεις τους με τον ηθικό χαρακτήρα του αθώου παιδιού μας. 

*Όποιος δεν συμφωνεί με παλιό χαρακτήρες, ή όποιος λέει την αλήθεια, ή ξεσκεπάζει την αλήθεια κάνουν το παν και τον εξοντώνουν!  Και αυτό συνέβη όταν ο νεοφερμένος †Θανάσης από την Αυστραλία τούς αντιλήφθηκε και φοβούμενος κρατούσε απόσταση για να μην τον μπλέξουν.

*Ποιοι όμως είναι αυτοί, και ποιοι είναι πίσω από αυτούς που διέπραξαν το στυγερό έγκλημα και έχουν το θράσος να μάς ταλαιπωρούν ακόμα 19 ολόκληρα χρόνια χωρίς τέλος;  Από πού παίρνουν τις οδηγίες και ποιοι τους στηρίζουν; Ποιοι μάς διοικούν τέλος πάντων;

*Δυστυχώς, τέτοιες μέρες ο †Θανάσης μας βίωνε το απάνθρωπο bulling από τους ναρκομανείς και ταραξίες της μονάδας του και τον έσερναν στον Γολγοθά και την Σταύρωση, και χωρίς να σκεφτούν τον αβάστακτο πόνο και την καταστροφή της ζωής ολόκληρης της  οικογένειας, έφτασαν και στον μαρτυρικό θάνατο του.

*Έφυγε το παιδί μας από το σπίτι το πρωί, ως συνήθως, μετά από διανυκτέρευση, και κατάλληλα ετοιμασμένος για τον στρατό και αντί στον στρατό  βρέθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας νεκρός!   Του έστησαν το καρτέρι του θανάτου!

*Από την στιγμή που τον αντικρύσαμε νεκρό, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μας και μάς φόρτωσαν στους ώμους την πιο βαριά ταφόπετρα να την κουβαλάμε για το υπόλοιπο της ζωής μας. 

*Πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια με βάσανα, αγωνίες και υπεράνθρωπες προσπάθειες με δαπανηρούς αγώνες και μόλις παρουσιάστηκε ένα πλάσμα του Θεού αξιόπιστο και αδιάφθορο με καθαρή καρδιά και είδε και άκουσε τα αυτονόητα και βάσει των εξιδεικευμένων επιστημονικών εξετάσεων των οστών και τις μαρτυρίες των επιστημόνων, εξέδωσε το πόρισμα για την αιτία θανάτου που ψάχναμε τόσα χρόνια, ενώ οι άλλοι τα κουκούλωναν και τα συγκάλυπταν μπροστά στα μάτια μας. 

*Δεν μάς άφησαν ποτέ να πάρουμε ανάσα από τον άδικο χαμό του παιδιού μας και με τα τόσα που περάσαμε, και μάς οδήγησαν σε νέες περιπέτειες επειδή δεν τους άρεσε το πόρισμα, διότι, δεν ήταν στα μέτρα τους για να τους βολέψει όπως ήταν τα προηγούμενα πορίσματα. Η προσπάθεια τους όλη είναι να μάς γονατίσουν ψυχολογικά και οικονομικά, μα δεν θα τα καταφέρουν!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Δικαιολογείται ο τερματισμός της επιδότησης σε ηλεκτρισμό και του μηδενικού ΦΠΑ σε προϊόντα; - «Δίκοπο μαχαίρι»

• Μονή Αββακούμ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου οι δύο εν αργία Αρχιμανδρίτες - Απαντούν στις κατηγορίες

• Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν: «Δεν μπορεί να υπάρξει λύση δύο κρατών» - Ομιλία στη Γενική Συνέλευση ΟΗΕ

• Μέχρι πού θα φτάσει σήμερα η θερμοκρασία – Όσα μας επιφυλάσσει ο καιρός - Δείτε αναλυτικά το «μενού»



Διαφωνίες για την αντικατάσταση Προέδρου της Βουλής - Ποιοι συμφωνούν και ποιος ο «αχθοφόρος»

Διαφωνίες για την αντικατάσταση Προέδρου της Βουλής - Ποιοι συμφωνούν και ποιος ο «αχθοφόρος»

Τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα μετά την απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου να παύσει τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και το τι ακολούθησε με την προειδοποίηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Ζαχαρία Κουλία ότι θα προχωρούσε σε διορισμό Γενικού Ελεγκτή, ως προεδρεύων της Δημοκρατίας, ανάγκασαν την Πρόεδρο της βουλής Αννίτα Δημητρίου σε νέα πρωτοβουλία. Να καταθέσει εισήγηση ενώπιον των Αρχηγών των κομμάτων σε σύσκεψη αρχηγών η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, η οποία προβλέπει ότι η επιτροπή επιλογής του Σώματος, θα καθορίσει δύο βουλευτές ως αναπληρωτές του εκάστοτε Προέδρου της Βουλής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top