ThemaPoll: Πώς βλέπουν οι πολίτες την «Άμεση Δημοκρατία» του Φειδία Παναγιώτου – Πρέπει να «τρέμουν» τα μεγάλα κόμματα;
Σημαντική ανταπόκριση ανάμεσα στους πολίτες βρίσκει το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ThemaPoll.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δράστες αρχικά χτύπησαν βάναυσα το αδέσποτο σκυλάκι, χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη διασταύρωση των οδών Σπυρίδη και Καραολή. Στη συνέχεια το μαχαίρωσαν ξανά και ξανά σε όλο του το σώμα και το παράτησαν νεκρό στην μέση του δρόμου.
Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες και εξετάζει, μεταξύ άλλων, βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω σπιτιών και καταστημάτων.
Πηγή: gegonota.news
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις