Σε απόγνωση 87χρονη: Κινδυνεύει να την πετάξουν στο δρόμο - Είχε ξοφλήσει το σπίτι της πριν 22 χρόνια

Σε απόγνωση 87χρονη: Κινδυνεύει να την πετάξουν στο δρόμο - Είχε ξοφλήσει το σπίτι της πριν 22 χρόνια

Σε απόγνωση βρίσκεται 87χρονη γυναίκα, η οποία κινδυνεύει με έξωση από την κατοικία της στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Πέγειας της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 87χρονη είχε αγοράσει το σπίτι της πριν κτιστεί από εργολάβο, ενάντι του ποσού των 80.000 λιρών, το οποίο αποπλήρωσε το 2002.

Ωστόσο, ο εργολάβος δεν είχε προχωρήσει στην έκδοση τίτλου ιδιοκτησίας. Στη συνέχεια, η εργοληπτική εταιρία του εργολάβου χρεωκόπησε, με αποτέλεσμα η 87χρονη να κινδυνεύει να χάσει την οικία μετά από πλειστηριασμό που έχει προχωρήσει τράπεζα.

Η ίδια κατήγγειλε ότι πως δεν της είχαν στείλει επιστολή ότι το σπίτι της θα έβγαινε σε πλειστηριασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE