Σε απόγνωση 87χρονη: Κινδυνεύει να την πετάξουν στο δρόμο - Είχε ξοφλήσει το σπίτι της πριν 22 χρόνια

Σε απόγνωση 87χρονη: Κινδυνεύει να την πετάξουν στο δρόμο - Είχε ξοφλήσει το σπίτι της πριν 22 χρόνια

Σε απόγνωση βρίσκεται 87χρονη γυναίκα, η οποία κινδυνεύει με έξωση από την κατοικία της στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Πέγειας της επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 87χρονη είχε αγοράσει το σπίτι της πριν κτιστεί από εργολάβο, ενάντι του ποσού των 80.000 λιρών, το οποίο αποπλήρωσε το 2002.

Ωστόσο, ο εργολάβος δεν είχε προχωρήσει στην έκδοση τίτλου ιδιοκτησίας. Στη συνέχεια, η εργοληπτική εταιρία του εργολάβου χρεωκόπησε, με αποτέλεσμα η 87χρονη να κινδυνεύει να χάσει την οικία μετά από πλειστηριασμό που έχει προχωρήσει τράπεζα.

Η ίδια κατήγγειλε ότι πως δεν της είχαν στείλει επιστολή ότι το σπίτι της θα έβγαινε σε πλειστηριασμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE