Θλίψη και θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Χατζηκωστή – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη και θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Χατζηκωστή – Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη σε συγγενείς και φίλους προκάλεσε η είδηση του θανάτου του άτυχου Γιώργου Χατζηκωστή ο οποίος απεβίωσε σήμερα Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024  σε ηλικία 49 ετών.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν αύριο Παρασκευή  27 Σεπτεμβρίου 2024  από  τον  Ιερό  Ναό  Αγίων  Πάντων  (Μακεδονίτισσα, Έγκωμη)

Παράκληση όπως αντί  στεφάνων  να  γίνονται  εισφορές  για  τον  Παγκύπριο  Σύνδεσμο  Πολλαπλής  Σκλήρυνσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE