ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόδραση «κομμωτή»: Επιστράτευσαν ελικόπτερο, σκύλους και drones για εντοπισμό του

Απόδραση «κομμωτή»: Επιστράτευσαν ελικόπτερο, σκύλους και drones για εντοπισμό του

Eντατικές έρευνες διενεργεί η Αστυνομία για τον εντοπισμό του 42χρονου ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, γνωστού ως «κομμωτή», ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές και απέδρασε σήμερα Πέμπτη, στα Χολέτρια της Πάφου κατα τη διάρκεια άδειας για να επισκεφθεί τους οικείους του. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι συνθήκες κάτω τις οποίες απέδρασε ο 42χρονος διερευνώνται.

Όπως ανέφερε, ο κατάδικος είχε λάβει άδεια με συνοδεία τεσσάρων δεσμοφυλάκων για να μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας του σε χωριό της Επαρχίας Πάφου ενώ πρόσθεσε πως «κλήθηκε και η ΜΜΑΔ να συνδράμει στην συνοδεία του» ενώ «ορίστηκαν τρία μέλη από πλευράς Αστυνομίας για να συνδράμει στην συνοδεία του».

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως σε κάποιο στάδιο, ενώ βρίσκονταν στην κατοικία του, απέδρασε. «Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασε αυτή την στιγμή διερευνώνται» είπε. Σε σχετική ερώτηση του ΚΥΠΕ, είπε ακόμη ότι προς το παρόν δεν μπορεί να πει κάτι σχετικά με το κατά πόσο διατάχθηκε έρευνα και κατά μελών της δύναμης.

Για τον εντοπισμό του 42χρονου συνδράμει μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας με την συμμετοχή ελικοπτέρου, σκύλων και drones, είπε ο κ. Ανδρέου.

Το 2011 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο είχε επιβάλει στον Θεοφάνους ποινή δια βίου φυλάκισης για τον εκ προμελέτης φόνο της συντρόφου του Γιούλιας Οπόροκ, 24 ετών, και 35 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για το φόνο της 3χρονης κόρης της Βικτώριας, ποινές οι οποίες είναι συνεχόμενες.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Θεοφάνους, ο οποίος καταζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, που διαπράχθηκε σήμερα 26/09/2024, στην Πάφο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό 26806021 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Δικαιολογείται ο τερματισμός της επιδότησης σε ηλεκτρισμό και του μηδενικού ΦΠΑ σε προϊόντα; - «Δίκοπο μαχαίρι»

• Μονή Αββακούμ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου οι δύο εν αργία Αρχιμανδρίτες - Απαντούν στις κατηγορίες

• Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν: «Δεν μπορεί να υπάρξει λύση δύο κρατών» - Ομιλία στη Γενική Συνέλευση ΟΗΕ

• Μέχρι πού θα φτάσει σήμερα η θερμοκρασία – Όσα μας επιφυλάσσει ο καιρός - Δείτε αναλυτικά το «μενού»



Διαφωνίες για την αντικατάσταση Προέδρου της Βουλής - Ποιοι συμφωνούν και ποιος ο «αχθοφόρος»

Διαφωνίες για την αντικατάσταση Προέδρου της Βουλής - Ποιοι συμφωνούν και ποιος ο «αχθοφόρος»

Τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα μετά την απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου να παύσει τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και το τι ακολούθησε με την προειδοποίηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Ζαχαρία Κουλία ότι θα προχωρούσε σε διορισμό Γενικού Ελεγκτή, ως προεδρεύων της Δημοκρατίας, ανάγκασαν την Πρόεδρο της βουλής Αννίτα Δημητρίου σε νέα πρωτοβουλία. Να καταθέσει εισήγηση ενώπιον των Αρχηγών των κομμάτων σε σύσκεψη αρχηγών η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, η οποία προβλέπει ότι η επιτροπή επιλογής του Σώματος, θα καθορίσει δύο βουλευτές ως αναπληρωτές του εκάστοτε Προέδρου της Βουλής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top