Στάρμερ: Καλεί στον ΟΗΕ να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός από το Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου

Στάρμερ: Καλεί στον ΟΗΕ να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός από το Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, ο Κιρ Στάρμερ, κάλεσε χθες Πέμπτη από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών το Ισραήλ και το λιβανικό κίνημα Χεζμπολάχ να κλείσουν συμφωνία «άμεσης» κατάπαυσης του πυρός, όπως κάλεσαν μεγάλες δυνάμεις, για να σιγήσουν τα όπλα και να δώσουν τη θέση τους στη διπλωματία.

«Καλώ το Ισραήλ και τη Χεζμπολά να σταματήσουν τη βία, να απομακρυνθούν από το χείλος της αβύσσου. Πρέπει να έχουμε άμεση κατάπαυση του πυρός προκειμένου να δοθεί περιθώριο για διπλωματική διευθέτηση», τόνισε ο επικεφαλής της κυβέρνησης των Εργατικών στην πρώτη μεγάλη ομιλία του στη ΓΣ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE