Εντόπισαν θαμμένη παγωνιέρα τίγκα…στα ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 27χρονο – Φωτογραφίες

Εντόπισαν θαμμένη παγωνιέρα τίγκα…στα ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 27χρονο – Φωτογραφίες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 27 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.30 χθες το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 27 ετών, ο οποίος κινείτο πεζός σε περιοχή της Λεμεσού.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 27χρονου, μικροποσότητα κοκαΐνης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του διαμερίσματος του, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε σε παρακείμενο ανοικτό χώρο, όπου προηγουμένως είχε θεαθεί ο ύποπτος να σκάβει και να τοποθετεί ένα αντικείμενο, εντοπίστηκε στο χώμα, θαμμένη μία παγωνιέρα, η οποία περιείχε νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη 30 γραμμαρίων περίπου και 225 γραμμαρίων κάνναβης. Παράλληλα, εντοπίστηκε ποσότητα συμπαγούς ουσίας έκσταση βάρους 30 γραμμαρίων περίπου.

Ο 27χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

*φωτογραφίες αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.