ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόδραση «κομμωτή»: Δεν φορούσε χειροπέδες ο 42χρονος ισοβίτης - Προσχεδιασμένη η απόδραση

Απόδραση «κομμωτή»: Δεν φορούσε χειροπέδες ο 42χρονος ισοβίτης - Προσχεδιασμένη η απόδραση

Δεν έφεραν αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του 42χρονου ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, γνωστού ως «κομμωτή», ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές και απέδρασε την Πέμπτη (26/9) στα Χολέτρια της Πάφου κατά τη διάρκεια άδειας για να επισκεφτεί τους οικείους του.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι ο δραπέτης είχε μεταβεί στο πατρικό του στην κοινότητα Χολετριών της επαρχίας Πάφου γύρω στις 11 και μία περίπου ώρα μετά κατάφερε να αποδράσει, προσθέτοντας ότι «την δεδομένη στιγμή φαίνεται να μην φορούσε χειροπέδες».

Προσχεδιασμένη η απόδραση

Ερωτηθείς αν πρόκειται για προσχεδιασμένη απόδραση, ο κ. Ανδρέου απάντησε ότι αυτό φανερώνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία και οι συλλήψεις στις οποίες προχώρησαν οι αρχές, ωστόσο οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Σχολιάζοντας τον τρόπο διαφυγής του ισοβίτη, αν για παράδειγμα τον περίμενε κάποιο όχημα, ο κ. Ανδρέου επεσήμανε ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, με βάση και αυτά που κατέθεσαν οι τέσσερις δεσμοφύλακες.

«Το πως και το πότε είναι θέμα που διερευνάται», πρόσθεσε.

Ακολουθήθηκαν τα πρωτοκολλά;

Αναφορικά με τα πρωτόκολλα, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι οι δεσμοφύλακες πρέπει να βρίσκονται άμεσα κοντά του, είτε εντός είτε εκτός της κατοικίας στην αυλή, ενώ τα μέλη της Αστυνομίας στο εξωτερικό έξω από την περίφραξη για λόγους ασφαλείας και φύλαξης.

Διαφυγή στα κατεχόμενα

Όσο αφορά την πιθανότητα 42χρονος να διέφυγε στα κατεχόμενα, ο κ. Ανδρέου απάντησε ότι από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες στα σημεία διέλευσης, οι Βρετανικές Βάσεις και η Interpol.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Δικαιολογείται ο τερματισμός της επιδότησης σε ηλεκτρισμό και του μηδενικού ΦΠΑ σε προϊόντα; - «Δίκοπο μαχαίρι»

• Μονή Αββακούμ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου οι δύο εν αργία Αρχιμανδρίτες - Απαντούν στις κατηγορίες

• Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν: «Δεν μπορεί να υπάρξει λύση δύο κρατών» - Ομιλία στη Γενική Συνέλευση ΟΗΕ

• Μέχρι πού θα φτάσει σήμερα η θερμοκρασία – Όσα μας επιφυλάσσει ο καιρός - Δείτε αναλυτικά το «μενού»



«Θορυβημένοι» όλοι από την απόδραση: Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με Παπαθεοδώρου ο Χαρτσιώτης – «Ξεσκονίζουν» όλη την Κύπρο για εντοπισμό του

«Θορυβημένοι» όλοι από την απόδραση: Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με Παπαθεοδώρου ο Χαρτσιώτης – «Ξεσκονίζουν» όλη την Κύπρο για εντοπισμό του

Ξεσκονίζουν όλη την Κύπρο οι Αρχές για τον εντοπισμό του 42χρονου ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, γνωστός ως «κομμωτής», ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές απέδρασε την Πέμπτη στα Χολέτρια της Πάφου κατά τη διάρκεια άδειας για να επισκεφτεί τους οικείους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top