Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στα Κελοκέδαρα - Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου τριών εκταρίων

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στα Κελοκέδαρα - Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου τριών εκταρίων

Είναι διαχειρίσιμη η πυρκαγιά σε περιοχή της Κοινότητας Κελοκεδάρων, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο οποίος σημείωσε ότι προχωρούν με πλήρη οριοθέτηση και τελική κατάσβεση μικροεστιών.

Η πυρκαγιά, πρόσθεσε ο κ. Κεττής κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου τριών εκταρίων από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων, προστίθεται.

Σε ανάρτηση στο «Χ»  σχετικά με πυρκαγιά που ξέσπασε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε περιοχή της Κοινότητας Κελοκεδάρων, ο κ. Κεττής ανέφερε ότι αυτή «είναι διαχειρίσιμη και προχωρούμε με πλήρη οριοθέτηση και τελική κατάσβεση μικροεστιών».

Επεσήμανε ακόμη πως διεξάγεται διερεύνηση των αιτιών σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Κυπριακό: Αποκεντρωμένη Ομοσπονδία βλέπουν τα ΗΕ - Κίνδυνοι για τετελεσμένα στη Γενεύη

Σε αχαρτογράφητα νερά κινείται το κυπριακό, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη, με τη Λευκωσία να προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια. Την ίδια ώρα, στην έδρα των ΗΕ, ο Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, αναφορικά με τους χειρισμούς του ιδίου κατά τη  διάρκεια της άτυπης διάσκεψης, φαίνεται ότι θα βάλει στο τραπέζι αυτό που διάφοροι κύκλοι στη Λευκωσία ψιθυρίζουν εδώ και καιρό και που δεν είναι άλλο, από την ιδέα της αποκεντρωμένης Ομοσπονδίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE