ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απόδραση «κομμωτή»: Οπλισμένος και με σχέδιο διαφυγής στην Κολομβία – Φαίνεται να μάζευε χρήματα ο πατέρας

Απόδραση «κομμωτή»: Οπλισμένος και με σχέδιο διαφυγής στην Κολομβία – Φαίνεται να μάζευε χρήματα ο πατέρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του 42χρονου ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, γνωστού ως «κομμωτή», ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές και απέδρασε την Πέμπτη (26/9) στα Χολέτρια της Πάφου κατά τη διάρκεια άδειας για να επισκεφτεί τους οικείους του.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον δικαστηρίου από τον ανακριτή της υπόθεσης, η απόδραση φαίνεται να σχεδιάστηκε πριν από καιρό από τους δύο συλληφθέντες, τον 68χρονο πατέρα του ισοβίτη και τον 43χρονο Σύρο φίλο του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απόδραση «κομμωτή»: Χθεσινή η φωτογραφία του ισοβίτη που δόθηκε στη δημοσιότητα - Σε διαθεσιμότητα και οι εφτά που τον συνόδευαν

Σχέδιο διαφυγής στην Κολομβία - Οπλισμένος ο δραπέτης

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος Εμμανουέλλα Ζωνιά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», το σχέδιο διαφυγής του 42χρονου ήταν να μεταβεί στα κατεχόμενα, ακολούθως στην Κωνσταντινούπολη με τελικό προορισμό την Λατινική Αμερική, συγκεκριμένα την Κολομβία.

Οι διασυνδέσεις στα κατεχόμενα και τα χρήματα που μάζευε ο πατέρας

Σημειώνεται ότι τόσο ο 68χρονος πατέρας όσο και ο 43χρονος Σύρος φίλος του δραπέτη, φέρεται να έχουν γνωστούς και διασυνδέσεις στα κατεχόμενα.

Με βάση μαρτυρία στο δικαστήριο, ο πατέρας φέρεται να κατασκεύασε κρύπτη εντός της οικίας του με σκοπό να κρυφτεί ο 42χρονος γιος του μέχρι να πάει στα κατεχόμενα, κάτι το οποίο ωστόσο διερευνάται.

Επιπλέον, έγινε αναφορά ότι ο πατέρας προσπαθούσε τους τελευταίους μήνες να πουλήσει σπίτια και τεμάχια γης, γιατί χρειαζόταν χρήματα.

Με βάση της ίδιες πληροφορίες, μαρτυρία ανέφερε ότι ο πατέρας ορκιζόταν σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, ότι θα βγάλει το παιδί του από τη φυλακή πριν πεθάνει και ότι προσπάθησε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό προς υλοποίηση του σχεδίου του.

Την ίδια στιγμή, μαρτυρία σημείωσε ότι ο δραπέτης έχει μαζί του πιστόλι και δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα.

Δείτε όσα αναφέρθηκαν στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top