ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το La Petite Maison Λεμεσού συνεργάζεται με το The Macallan για την κυκλοφορία μιας μοναδικής συλλογής κοκτέιλ

Το La Petite Maison Λεμεσού συνεργάζεται με το The Macallan για την κυκλοφορία μιας μοναδικής συλλογής κοκτέιλ

Mια συναρπαστική νέα συνεργασία με το The Macallan, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα brands ουίσκι στον κόσμο, ανακοίνωσε το La Petite Maison (LPM) Λεμεσού.

Αυτή η συνεργασία παρουσιάζει τέσσερα μοναδικά κοκτέιλ, καθένα από τα οποία έχει δημιουργηθεί με προσοχή ώστε να αντανακλά την αρμονική σύνδεση ανάμεσα στη φύση και τον εμβληματικό χαρακτήρα του ουίσκι The Macallan.

Διαθέσιμα από τις 4 Οκτωβρίου, αυτά τα κοκτέιλ θα παρουσιαστούν αποκλειστικά σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, με έργα τέχνης που δημιούργησε ο καλλιτέχνης του LPM, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όλα τα οπτικά στοιχεία που κοσμούν το εστιατόριο. Αυτή η συνεργασία γιορτάζει επίσης την ένωση της υψηλής γαστρονομίας με το εξαιρετικό ουίσκι, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που ενσαρκώνει την ουσία τόσο του LPM όσο και του The Macallan.

Τα τέσσερα κοκτέιλ αντλούν έμπνευση κυρίως από τα στοιχεία της φύσης—γη, νερό, αέρας και φωτιά—αντικατοπτρίζοντας τις διαδικασίες που συμβάλλουν στη δημιουργία αυτού του εξαιρετικού ουίσκι. Κάθε ποτό αναδεικνύει το βάθος γεύσης και την τεχνική που συνδέονται με το LPM αλλά και με το The Macallan, προσφέροντας μια αισθητική εμπειρία που είναι ταυτόχρονα καινοτόμα και πολυτελής.

Για να σηματοδοτήσουν αυτή τη μοναδική συνεργασία, το LPM και το The Macallan έχουν δημιουργήσει επίσης ένα signature κοκτέιλ, το The 1824, προς τιμήν της 200ης επετείου του The Macallan. Αυτή η περιορισμένης διάρκειας προσφορά αποτίει φόρο τιμής στην πλούσια κληρονομιά του The Macallan και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο LPM Λεμεσού.

Το LPM Βρίσκεται στο πολυτελές Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη Λεμεσό, και προσφέρει ένα κομψό και ζωντανό περιβάλλον για τους επισκέπτες να απολαύσουν αυτά τα εξαιρετικά κοκτέιλ, καθιστώντας το εστιατόριο ως τον ιδανικό προορισμό για γνώστες εκλεκτών αποσταγμάτων και εξαιρετικής κουζίνας.

Σχετικά με το La Petite Maison Λεμεσού

Το La Petite Maison (LPM) ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2007. Με δέκα διεθνώς αναγνωρισμένα εστιατόρια σε τοποθεσίες όπως το Ντουμπάι, το Μαϊάμι, το Λας Βέγκας, το Χονγκ Κονγκ και πιο πρόσφατα τη Μύκονο, το LPM έχει μεταφέρει την ουσία της Côte d’Azur στη διεθνή γαστρονομική σκηνή. Τα εστιατόρια με έμπνευση από τη Γαλλική Ριβιέρα είναι γνωστά για τα ελαφριά, δημιουργικά μενού τους που χρησιμοποιούν μεσογειακά υλικά, το φιλικό και χαλαρό στυλ εξυπηρέτησης, τους ανοιχτούς και φωτεινούς χώρους με εντυπωσιακή τέχνη και επιρροές από τη Belle Époque. Στο LPM υπάρχει μια «joie de vivre» που είναι δύσκολο να βρεθεί αλλού.

Σχετικά με το The Macallan

Το The Macallan ιδρύθηκε το 1824 και είναι διάσημο για την αδιάκοπη δέσμευσή του στην ποιότητα, την παράδοση και την καινοτομία στην παραγωγή ουίσκι. Το brand αποτελεί σύμβολο πολυτέλειας και αριστείας, παγκοσμίως γνωστό για τον ξεχωριστό χαρακτήρα και την κληρονομιά του.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν ο 68χρονος πατέρας του 42χρονου ισοβίτη και ο 42χρονος μετά από εύλογη υποψία που κατέχει η Αστυνομία, ότι οι δύο ύποπτοι ενέχονται στα υπό διερεύνηση αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, ενώ το Δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του αύριο Σάββατο για την κράτηση ή μη των υπόπτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top