ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε

Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός της Κορινθίας που άρπαξε το μωρό του και εξαφανίστηκε

Συνελήφθη την Παρασκευή, σε σπίτι στην Κερατέα, ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης που άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Πληροφορίες θέλουν και τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού να έχει συλληφθεί.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του, η οποία και η ίδια είχε εξαφανιστεί, ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε.

Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας.

Πριν από δύο μέρες, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης είχε υποστηρίζει ότι νόμιμα έδρασε για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Όπως είχε πει στον ΑΝΤ1 δεν του έχει επιβληθεί καμία νομική ενέργεια που να απαγορεύει όσα έκανε.

«Όλα όσα γράφονται ότι καταζητούμαι μετά την αφαίρεση του παιδιού είναι ψέματα. Μόλις μίλησα με την αξιωματικό υπηρεσίας της Υπηρεσίας Ασφαλείας Πλατείας Συντάγματος και με διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στο νοσοκομείο, εξάλλου, ουδέποτε “εισέβαλα” όπως λένε. Κλήθηκα φανερά, για ζήτημα υγείας του παιδιού, από την διευθύντρια της Πνευμονολογικής Κλινικής, και πήγα κανονικά σε ώρες επισκεπτηρίου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πράξη με την οποία, ούτε να μου αφαιρείται η γονική μέριμνα ή η επιμέλεια, ούτε να μου απαγορεύεται η προσέγγιση του παιδιού» ειχε πει ειδικότερα ο Καλαϊτζιδάκης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας κατήγγειλε τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συνομηλίκους του

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Απόδραση βαρυποινίτη: Δεν παραδέχεται ενοχή ο πατέρας του - Υπήρχαν και άλλα συγγενικά πρόσωπα για επίσκεψη

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν ο 68χρονος πατέρας του 42χρονου ισοβίτη και ο 42χρονος μετά από εύλογη υποψία που κατέχει η Αστυνομία, ότι οι δύο ύποπτοι ενέχονται στα υπό διερεύνηση αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, ενώ το Δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του αύριο Σάββατο για την κράτηση ή μη των υπόπτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top