Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

Στις 27 Σεπ 2024 και ώρα 17:10, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε σε ανατροπή μικρής βάρκας στη θαλάσσια περιοχή Μαζωτού, με 2 επιβαίνοντες.

Το ΚΣΕΔ, ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας – Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής & Ναυτικής αστυνομίας το οποίο περισυνέλλεξε τα 2 άτομα, τα οποία έφεραν ατομικά σωσίβια και ήταν καλά στην υγεία τους.

Με αφορμή το πιο πάνω περιστατικό, το ΚΣΕΔ τονίζει τη σημασία της χρήσης σωσιβίων κατά την εκτέλεση κάθε είδους θαλάσσιων δραστηριοτήτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.