Καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση απαγωγής - Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση απαγωγής - Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Από μέλη της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο Λάρνακας, κατά την άφιξη του στην Κύπρο, συνελήφθη άντρας ηλικίας 35 ετών, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές της Γερμανίας, σε σχέση με υπόθεση απαγωγής. Ο 35χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς έναρξης της δικαστικής διαδικασίας για έκδοση του στις Αρχές της Γερμανίας.

Ο 35χρονος καταζητείται από τις Αρχές της Γερμανίας, για σκοπούς ποινικής δίωξης του, σε σχέση με υπόθεση απαγωγής, παράνομης κατακράτησης, και περιαγωγής σε ομηρία, αδικήματα τα οποία φέρεται να διαπράχθηκαν στη Γερμανία, καθώς και στη Δανία, κατά τα έτη 2023 και 2024. Οι Αρχές της Γερμανίας εξέδωσαν εναντίον του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Λίγο πριν τις 5.00 χθες το απόγευμα, ο 35χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με πτήση από χώρα του εξωτερικού. Αφού κατά τον διαβατηριακό έλεγχο από μέλος της Αστυνομίας, στον χώρο αφίξεων, διαπιστώθηκε ότι αυτός καταζητείται, εναντίον του εκδόθηκε προσωρινό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από τις Αρχές της Δημοκρατίας. Αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς έναρξης της δικαστικής διαδικασίας έκδοσης του στις Αρχές της Γερμανίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE