Στο κελί 21χρονος στη Λευκωσία - Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά στο όχημά του

Στο κελί 21χρονος στη Λευκωσία - Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά στο όχημά του

Μέλη της Αστυνομίας, ενώ βρίσκονταν χθες το απόγευμα σε περιπολιακό έλεγχο, ανέκοψαν σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 21χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του αυτοκινήτου ανευρέθηκαν τρεις συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, συνολικού βάρους 450 περίπου γραμμαρίων.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Όχι» Ανώτατου στο αίτημα του Νεκτάριου για κατακράτηση τεκμηρίων από Μονή Αββακούμ

«Όχι» Ανώτατου στο αίτημα του Νεκτάριου για κατακράτηση τεκμηρίων από Μονή Αββακούμ

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του μοναχού Νεκταρίου για έκδοση προνομιακού εντάλματος (certiorari), αναφορικά με το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από την Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, ημερομηνίας 3 Ιουλίου του 2025, του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον αιτητή, τα τεκμήρια περιλαμβάνουν προσωπικά έγγραφα μοναχών, πνευματικές συνομιλίες, εξομολογητικές συζητήσεις, θρησκευτικά αρχεία, εικόνες και βίντεο προσώπων της Μονής.

BEST OF TOTHEMAONLINE