Ιnfluencer στο Ντουμπάι ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αγόρασε νησί για να περπατά με μπικίνι στην παραλία

Ιnfluencer στο Ντουμπάι ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αγόρασε νησί για να περπατά με μπικίνι στην παραλία

Μια γυναίκα από το Ντουμπάι ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της της αγόρασε ένα νησί, προκειμένου να μπορεί να κυκλοφορεί με μπικίνι στην παραλία.

Η 26χρονη Soudi Al Nadak, είναι μια influencer που ζει στο Ντουμπάι, η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Jamal Al Nadak, ο οποίος είναι εκατομμυριούχος. Στο λογαριασμό της, μοιράζεται με τους 336.000 ακολούθους της περιεχόμενο για το πώς περνά την καθημερινότητά της ως «νοικοκυρά πλήρους απασχόλησης», όπως αυτοαποκαλείται. 

Η ίδια είναι Βρετανίδα, αλλά γνωρίστηκε με τον επιχειρηματία στο Ντουμπάι, από όπου είναι ο ίδιος και παντρεύτηκαν το 2021. 

Στα βίντεο που έχει ανεβάσει κατά καιρούς συγκαταλέγεται περιεχόμενο, όπως το «Πόσα ξόδεψε ο εκατομμυριούχος σύζυγός μου για μένα αυτή την εβδομάδα». Συνήθως, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ένα εύρος χρημάτων από 45.000 ευρώ ως και περίπου 1 εκατομμύριο. «Έπρεπε να παντρευτώ εκτός της κουλτούρας μου, επειδή αρνήθηκα να πληρώνω στα ραντεβού και δέχομαι μόνο χρυσό ως δώρο», έγραψε σε ένα άλλο βίντεό της. 

Πρόσφατα, η Soudi μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram από το ιδιωτικό νησί που της αγόρασε ο σύζυγός της, γράφοντας: «POV: Ήθελες να φορέσεις μπικίνι και έτσι ο εκατομμυριούχος σύζυγός σου σου αγόρασε ένα νησί».



Σε μια συνέντευξη της, Όπως αναφέρει ο Independent,  η Soudi μίλησε για την επιθυμία του ζευγαριού να αγοράσει ένα νησί ως επένδυση. Είπε ότι το νησί αγοράστηκε για περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ. 

«Ήταν κάτι που ψάχναμε να κάνουμε εδώ και καιρό για επένδυση και ο σύζυγός μου θέλει να αισθάνομαι ασφαλής σε μια παραλία γι' αυτό και αγόρασε ένα», δήλωσε στην ινδική εφημερίδα Hindustan Times. «Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής δεν μοιραζόμαστε την ακριβή τοποθεσία, αλλά είναι στην Ασία και κόστισε 50 εκατομμύρια δολάρια», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE