LIKE ONLINE

Ιnfluencer στο Ντουμπάι ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αγόρασε νησί για να περπατά με μπικίνι στην παραλία

Ιnfluencer στο Ντουμπάι ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της αγόρασε νησί για να περπατά με μπικίνι στην παραλία

Μια γυναίκα από το Ντουμπάι ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της της αγόρασε ένα νησί, προκειμένου να μπορεί να κυκλοφορεί με μπικίνι στην παραλία.

Η 26χρονη Soudi Al Nadak, είναι μια influencer που ζει στο Ντουμπάι, η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Jamal Al Nadak, ο οποίος είναι εκατομμυριούχος. Στο λογαριασμό της, μοιράζεται με τους 336.000 ακολούθους της περιεχόμενο για το πώς περνά την καθημερινότητά της ως «νοικοκυρά πλήρους απασχόλησης», όπως αυτοαποκαλείται. 

Η ίδια είναι Βρετανίδα, αλλά γνωρίστηκε με τον επιχειρηματία στο Ντουμπάι, από όπου είναι ο ίδιος και παντρεύτηκαν το 2021. 

Στα βίντεο που έχει ανεβάσει κατά καιρούς συγκαταλέγεται περιεχόμενο, όπως το «Πόσα ξόδεψε ο εκατομμυριούχος σύζυγός μου για μένα αυτή την εβδομάδα». Συνήθως, η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι ένα εύρος χρημάτων από 45.000 ευρώ ως και περίπου 1 εκατομμύριο. «Έπρεπε να παντρευτώ εκτός της κουλτούρας μου, επειδή αρνήθηκα να πληρώνω στα ραντεβού και δέχομαι μόνο χρυσό ως δώρο», έγραψε σε ένα άλλο βίντεό της. 

Πρόσφατα, η Soudi μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram από το ιδιωτικό νησί που της αγόρασε ο σύζυγός της, γράφοντας: «POV: Ήθελες να φορέσεις μπικίνι και έτσι ο εκατομμυριούχος σύζυγός σου σου αγόρασε ένα νησί».



Σε μια συνέντευξη της, Όπως αναφέρει ο Independent,  η Soudi μίλησε για την επιθυμία του ζευγαριού να αγοράσει ένα νησί ως επένδυση. Είπε ότι το νησί αγοράστηκε για περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ. 

«Ήταν κάτι που ψάχναμε να κάνουμε εδώ και καιρό για επένδυση και ο σύζυγός μου θέλει να αισθάνομαι ασφαλής σε μια παραλία γι' αυτό και αγόρασε ένα», δήλωσε στην ινδική εφημερίδα Hindustan Times. «Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής δεν μοιραζόμαστε την ακριβή τοποθεσία, αλλά είναι στην Ασία και κόστισε 50 εκατομμύρια δολάρια», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ρεύμα: Όσα μας χρεώνουν στον λογαριασμό της ΑΗΚ - Αναλυτικά όλα τα σημεία και τι πρέπει να ξέρουμε

• Υπνοθεραπεία: Πώς και πού βοηθά τον άνθρωπο και η ιστορία μια Κύπριας που άφησε την δουλειά της για να ασχοληθεί με αυτή

• «Ξάφρισαν» την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία στο Παραλίμνι - Η έκκληση του Αρχιμανδρίτη στους πολίτες

• Αυτοί είναι οι πιθανοί διάδοχοι του Χασάν Νασράλα - Η πιθανότητα διαρχίας

• Επιστήμονας αποκάλυψε πόσο ζυγίζει το διαδίκτυο: «Είναι γελοίο»

• Άγριο… κράξιμο σε γνωστή Κύπρια - «Ήταν μία μέτρια τραγουδίστρια κι έγινε μία μέτρια παρουσιάστρια»



Γιώργος Κουκουμάς στο «T»: Η κοινωνική ατζέντα είναι προτεραιότητα για το ΑΚΕΛ - «Ο ΔΗΣΥ είναι με το ένα πόδι στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

Γιώργος Κουκουμάς στο «T»: Η κοινωνική ατζέντα είναι προτεραιότητα για το ΑΚΕΛ - «Ο ΔΗΣΥ είναι με το ένα πόδι στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη»

O Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ και Βουλευτής Αμμοχώστου Γιώργος Κουκουμάς μιλά στο «T» με αφορμή την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή, λέγοντας πως η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, ήταν η τελευταία πράξη μιας μακράς πορείας διαφθοράς, διαπλοκής και συγκάλυψης. Απαντά στο ερώτημα εάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα μπορούσε να αποτρέψει την τροπή που πήρε το ζήτημα με τον τέως Γενικό Ελεγκτή και φωτογραφίζει τον «ελέφαντα στο δωμάτιο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top