Αστυνομία: Αφυπηρέτησαν αλλά ακόμα τους πληρώνουμε τις κάμερες στα σπίτια τους!

Αστυνομία: Αφυπηρέτησαν αλλά ακόμα τους πληρώνουμε τις κάμερες στα σπίτια τους!

Αξιωματικοί των Κεντρικών Φυλακών οι οποίοι αφυπηρέτησαν έχουν ακόμα στα σπίτια τους εγκατεστημένες κάμερες ασφαλείας τις οποίες πληρώνει το κράτος.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο Γενικός Ελεγκτής εντόπισε το συγκεκριμένο γεγονός και παρέμβηκε ώστε να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση αυτή, είτε αφαιρώντας τις κάμερες, είτε με το να αγοραστούν από τους πρώην αξιωματικούς των Κεντρικών Φυλακών.

Οι κάμερες τοποθετούνταν ορθώς για την ασφάλεια των αξιωματικών όταν ακόμη βρίσκονταν στο Αστυνομικό Σώμα. Μάλιστα πρόσφατα δυο αφυπηρετήσαντες αξιωματικοί των Κεντρικών έχουν στις οικίες τους τα πλέον εξελιγμένα συστήματα παρακολούθησης τα οποία κοστίζουν ακριβά στο κράτος.  

Όσοι λοιπόν νιώθουν ότι μετά και από την αφυπηρέτηση τους κινδυνεύουν τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειες τους, τότε θα επωμιστούν μόνοι το κόστος ιδιοκτησίας και συντήρησης των καμερών.    

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE