Απόδραση «κομμωτή»: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ισοβίτης

Απόδραση «κομμωτή»: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ισοβίτης

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δραπέτης ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους.

Ο 42χρονος που έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία με την απόδραση του από το πατρικό του στην κοινότητα Χολετριών της Πάφου, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, εντοπίστηκε και συνελήφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο «κομμωτής» εντοπίστηκε στον παραλιακό της Λεμεσού, κοντά στην περιοχή Four Seasons.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού Αντρέα Αγγελίδη «η σύλληψη έγινε κατορθωτή μετά από αξιοποίηση πληροφορίας που έφτασε στην Αστυνομία και σύμφωνα με την οποία άτομο που έμοιαζε με τον καταζητούμενο δραπέτη περπατούσε στην παραλιακή περιοχή Αμαθούντας»

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και μετά από ανθρωποκυνηγητό κατάφεραν να συλλάβουν τον 42χρονο δραπέτη.

Υπενθυμίζεται, ότι το σχέδιο απόδρασης του «κομμωτή» είχε ως τελικό προορισμό την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα την Κολομβία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE