ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση: Έτσι πάρθηκαν οι αποφάσεις για παύση Αρχηγού και Υπαρχηγού – Τι γίνεται με Χαρτσιώτη

Κυβέρνηση: Έτσι πάρθηκαν οι αποφάσεις για παύση Αρχηγού και Υπαρχηγού – Τι γίνεται με Χαρτσιώτη

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα, μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην παύση του Αρχηγού και Υπαρχηγού της Αστυνομίας μετά και την απόδραση «κομμωτή».

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «οι αποφάσεις που λήφθηκαν ήταν στη βάση μιας ευρύτερης αξιολόγησης, ωστόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το τελευταίο συμβάν με την απόδραση του ισοβίτη αλλά και το επιχειρησιακό πλάνο που καταρτίστηκε τις τελευταίες μέρες και η υλοποίηση του».

Επιπρόσθετα σημείωσε πως, «αυτό που κρίθηκε είναι ότι η ηγεσία της Αστυνομίας καθώς και η ηγεσία των κεντρικών φυλακών πρέπει να αντικατασταθεί με γνώμονα τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό και αναδιάρθρωση της Αστυνομίας ώστε να μπορέσει η πολιτεία και ο κάθε πολίτης να αισθάνονται ότι αποδίδει τα μέγιστα στον βαθμό των δυνατοτήτων της».

Αναφερόμενος στους κ.κ. Αρναούτη, Σταύρου και Κωνσταντινίδη, ανέφερε ότι αξιολογήθηκαν στη πείρα και την εμπειρία καθώς και τις ικανότητες που θα τους βοηθήσουν ώστε να υλοποιήσουν σειρά συγκεκριμένων μέτρων».

Ερωτηθείς για τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι οι ευθύνες έχουν αποδοθεί μέσα από τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και συμπλήρωσε ότι ο κ. Χαρτσιώτης βρισκόταν σε πλήρη συντονισμό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την λήψη των αποφάσεων και δεν τίθεται ζήτημα για παύση του», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ισραήλ: Πιο κοντά σε χερσαία εισβολή στον Λίβανο - Αγωνία για τις επόμενες κινήσεις του IDF

• Φεύγει με... βροχές ο Σεπτέμβριος - Οι περιοχές που επηρεάζονται το απόγευμα

• Παράνομα και επικίνδυνα πυροτεχνήματα: Από που καταλήγουν στη Κύπρο – Πως μπορείτε να εξασφαλίσετε άδεια για νόμιμη ρίψη

• «Δεν έμειναν ακίνητα ούτε για δείγμα στη Λεμεσό»: Αύξηση στις φετινές πωλήσεις – Η επαρχία που έχει την πρωτιά και η εικόνα για το 2025



Ο κομμωτής «κούρεψε» την ηγεσία της Αστυνομίας - Έπαυσε Αρχηγό και Υπαρχηγό, ο Πρόεδρος

Ο κομμωτής «κούρεψε» την ηγεσία της Αστυνομίας - Έπαυσε Αρχηγό και Υπαρχηγό, ο Πρόεδρος

Με μία κίνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπαυσε τον Αρχηγό και Υπαρχηγό της Αστυνομίας για την υπόθεση της απόδρασης του ισοβίτη Θεόδωρου Θεοφάνους, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, σε παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, μετά από μαρτυρία πολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top