LIKE ONLINE

Ιδού τα τυχερά και άτυχα ζώδια της εβδομάδας - Προβλέψεις για όλους

Ιδού τα τυχερά και άτυχα ζώδια της εβδομάδας - Προβλέψεις για όλους

Όλα είναι προβλέψιμα

Κριός

Στις 2 έρχεται η δεύτερη έκλειψη της περιόδου, που είναι ηλιακή και θετική και πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου! Αυτή η κίνηση του σύμπαντος θα συμβάλει σε καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες και στη δημιουργία νέων. Μια ηλιακή έκλειψη είναι σαν μια πολύ ισχυρή νέα Σελήνη και ανοίγει μπροστά σου νέους δρόμους, έναν νέο ορίζοντα.

Ο Άρης βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και θα σου δίνει ενθουσιασμό για αλλαγές στο περιβάλλον σου. Τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα να προσέχεις όμως λίγο. Επίσης με τον Άρη σε αυτήν τη θέση καταλαβαίνεις ότι μπορεί να αφεθείς και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προκειμένου να ζήσεις λίγο ηδονιστικά και αν ανήκεις σε αυτούς που εξακολουθούν να δυσκολεύονται να «απολαύσουν», μπορείς τώρα να εξασκηθείς σ’ αυτό.

Ταύρος

Ο Άρης βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, αρκετά μακριά από τα οικονομικά σου, δηλαδή, τα οποία μπορεί να ταλαιπώρησε λίγο τον τελευταίο μήνα. Αυτός ο τομέας ανακουφίζεται και έρχονται ευκαιρίες που φαίνεται ότι έχει ενδιαφέρον να αξιοποιήσεις.

Στο εξής θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός να μην γίνεται πολύ “απότομα” η επικοινωνία, επειδή ο Άρης είναι παρορμητικός και το ίδιο μπορεί να γίνεις κι εσύ. Όσο όμως βρίσκεται σε αυτήν τη θέση γίνεσαι και περισσότερο κοινωνικός, γνωρίζεις νέους ανθρώπους και φλερτάρεις όσο δεν πάει.

Στις 2 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της περιόδου, ηλιακή και θετική! Φέρνει ανανέωση στον επαγγελματικό τομέα, ευκαιρίες και ξεκινήματα. Όλος ο Οκτώβριος είναι ιδανικός για κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα.

Δίδυμοι

Στις 2 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της περιόδου, η οποία είναι ηλιακή και πολύ θετική και πραγματοποιείται στον πιο ερωτικό και δημιουργικό σου οίκο! Αυτό το διάστημα η εύνοια στα συναισθηματικά σου θα είναι μοναδική με όλη αυτήν την κινητικότητα στο συμβατό με το δικό σου ζώδιο του Ζυγού. Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών Δίδυμε – ή και μια εγκυμοσύνη, για αυτό αν ΔΕΝ σχεδιάζεις κάτι τέτοιο, έχε το υπόψη σου ότι είναι μάλλον εύκολο αυτό το διάστημα.

Ο Άρης βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά. Από αυτό το σημείο σίγουρα πρέπει να είσαι περισσότερο προγραμματισμένος και να προσέχεις τα έξοδα. Επίσης, έχε υπόψη σου ότι παρ’ όλο που πολύ συχνά έχεις δίκιο, αφενός οι άλλοι πρέπει να παίρνουν μόνοι τους πρωτοβουλίες για τον εαυτό τους, αφετέρου παρεμβαίνοντας στις δικές τους υποθέσεις κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς.

Καρκίνος

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει απίστευτη ενέργεια για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου – και γοητεία. Δεν είναι και πολύ εύκολος ως πλανήτης, γενικώς, επειδή φέρνει ένταση, βιασύνη, νεύρα και μερικές φορές αντιδραστικότητα. Παρ’ όλα αυτά η ενέργειά του είναι ανεκτίμητη και πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις αυτό που θέλεις, ό, τι και αν είναι αυτό, αρκεί να έχεις πίστη στον εαυτό σου.

Η έκλειψη Ηλίου στις 2 είναι πολύ θετική και μπορεί να σχετίζεται με ένα νέο ξεκίνημα που αφορά τους τομείς κατοικία – οικογένεια. Γενικότερα οι στενές προσωπικές σου σχέσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτό το διάστημα και κάποιες νεότερες ίσως μπαίνουν σε αυτήν την κατηγορία, των ιδιαίτερα ισχυρών.

Λέων

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 πραγματοποιείται στον Ζυγό, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή, και είναι πολύ θετική. Μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία ή συμφωνία. Ίσως δεν είσαι σε θέση να συνειδητοποιήσεις ότι αυτή η εποχή ακόμη κι αν είναι κουραστική, σου προσφέρει πολλά. Αν θέλεις να ανακτάς τις δυνάμεις σου όποτε νιώθεις ότι είσαι κοντά στη διάλυση, προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από όσα σου συμβαίνουν με άδειασμα που μπορεί να διαρκεί έστω και μία ώρα. Τώρα ο τρόπος με τον οποίον θα αδειάσεις τον εγκέφαλό σου είναι καθαρά προσωπικός. Δεν έχει σημασία τόση σημασία τι θα επιλέξεις, σημασία έχει να σε ξεκουράσει.

Ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο, σε ένα ζώδιο πριν από το δικό σου δηλαδή, για να σου δώσει ενέργεια και να σε κάνει να προσπαθήσεις για τον εαυτό σου, ό, τι κι αν σημαίνει αυτό: να απαλλαγείς από συνήθειες που θέλεις να αποχαιρετήσεις, να επικοινωνήσεις με τον ίδιο σου τον εαυτό, ώστε να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και θέλεις και να το διεκδικήσεις, να συμμαχήσεις με εσένα τον ίδιο ή την ίδια και να αποδεχτείς αυτό ακριβώς που είσαι. Εύκολο το ‘χεις όλο αυτό; Μπορεί όχι τόσο, αλλά και είναι εφικτό και αναγκαίο.

Η αυτοαποδοχή είναι το δυσκολότερο κομμάτι, και αυτό που φαντάζει και το πλέον αυτονόητο, παραδόξως. Δεν έχει να κάνει με τη φήμη ή τα επιτεύγματά σου. Έχει να κάνει με την αποδοχή και των αδύναμων σημείων σου. Τα λάθη είναι απαραίτητα για να μαθαίνουμε, και για να προστατεύουμε τους άλλους από το να τα διαπράξουν κι εκείνοι, όσο γίνεται.

Παρθένος

Η έκλειψη στις 2 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον οίκο των οικονομικών σου, με αποτέλεσμα να γίνουν νέα ξεκινήματα μέσα στον μήνα και να έρχονται ευκαιρίες για αρκετό διάστημα σε αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά σου θέματα μπορούν να μπουν σε σειρά και να έχεις ένα σημαντικό οικονομικό όφελος μέσα στον Οκτώβριο.

Ο Άρης βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τους φίλους. Η παραμονή του σε αυτό το σημείο μπορεί να σε δικτυώσει κοινωνικά, να σε βοηθήσει να προβάλεις τη δουλειά σου και να σε φέρει περισσότερο κοντά στους ανθρώπους σου. Στάσου λίγο σε αυτό το σημείο, γιατί οι φίλοι μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου, τη συναισθηματική, κυρίως.

Ζυγός

Στις 2 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της περιόδου, η οποία είναι πολύ θετική, είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες όλο τον Οκτώβριο (τουλάχιστον). Παρ’ όλα αυτά είναι πιθανό τις μέρες γύρω από την έκλειψη να έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που τη μια μέρα δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς και την άλλη φαίνεται ότι κάπου στην άκρη του τούνελ υπάρχει φως τελικά.

Ο Άρης βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου με αποτέλεσμα να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός στα επαγγελματικά σου, αλλά και να πιεστείς λίγο με όγκο δουλειάς και προθεσμιών. Σίγουρα όμως θα είσαι περισσότερο παραγωγικός αυτή την περίοδο. Ασχολήσου με την εργασία και αναδιοργάνωσε την καθημερινότητά σου ώστε να γίνει περισσότερο λειτουργική, διότι προς στιγμήν φαίνεται χαώδης. Βέβαια, όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να γεμίζεις τη μέρα σου με δουλειά ή με ανούσιες δραστηριότητες μόνο και μόνο για να έχεις μια δικαιολογία για να μην βρεθείς ξαφνικά μέσα σε σχέση εγγύτητας.

Σκορπιός

Στις 2 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της περιόδου, που είναι ηλιακή και θετική και πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου, χάρη στην οποία ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας σημαντικών και θετικών αλλαγών. Το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι να μην θεωρήσεις ότι η ταυτότητα σου είναι μόνο η επαγγελματική. Δεν είσαι μόνο αυτό, η αναζήτηση δουλειάς, η ίδια η δουλειά ή η καριέρα σου δεν είναι παρά ένας τομέας στη ζωή σου στον οποίο μπορείς να δίνεις την προσοχή σου, αλλά όταν κάνεις κάτι άλλο να ξεκολλάς το μυαλό σου από εκεί. Αν παρεμπιπτόντως η περίοδος αυτή σου φαίνεται λίγο αδιάφορη ερωτικά, να θυμάσαι ότι εσύ δεν περνάς καθόλου μα καθόλου αδιάφορος –η στους άλλους.

Επίσης, όσο αντιδραστικός κι αν φαίνεσαι κάποιες φορές, η αλήθεια είναι ότι είσαι από τους πραγματικά ανοιχτόμυαλους του ζωδιακού και την πληροφορία που θα σου φανεί χρήσιμη θα τη λάβεις υπόψη και θα τη χρησιμοποιήσεις για κάτι καλύτερο. Και τις αλλαγές που έχεις δρομολογήσει στη ζωή σου φαίνεται ότι αρχίζεις να τις πραγματοποιείς. Ο Άρης βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τη γνώση, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και τα ταξίδια, κάτι που σημαίνει ότι αλλάζεις, αλλά ότι γνωρίζεις και νέες εμπειρίες.

Τοξότης

Στις 2 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της περιόδου, η οποία πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τους φίλους και την κοινωνική σου ζωή, είναι θετική και μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία μέσα στον Οκτώβριο.

Η περίοδος είναι ό,τι καλύτερο για να θέσεις τους στόχους σου, οι οποίοι όπως θα ξέρεις είναι καλό να είναι ρεαλιστικοί και χωρισμένοι σε υπο-στόχους γιατί αλλιώς τους βαριόμαστε εύκολα. Και επειδή με τα επαγγελματικά έχεις ασχοληθεί υπερβολικά, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις στόχους σχετικά με την πορεία της σχέσης σου. Κι αν είσαι σε μια αξεκαθάριστη φάση, ίσως να την ξεκαθαρίσεις γιατί μόνο έτσι θα βρεις τον ύπνο σου.

Ο Άρης βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, που σημαίνει από τη μία πλευρά ότι θα τελειώνουν οι εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, από την άλλη θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός σε οικονομικά θέματα και οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η έκλειψη στις 2, είναι ηλιακή, θετική και αφορά τα επαγγελματικά σου! Η περίοδος των εκκρεμοτήτων, της ασάφειας, του απίστευτου τρεξίματος για πράγματα που σου φαίνονται ανούσια και του συναισθηματικού μπλοκαρίσματος φαίνεται ότι τελειώνει. Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται ευκαιρίες και πιθανώς γίνεται ένα νέο ξεκίνημα μέσα στον Οκτώβριο.

Ο Άρης βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και αρχικά θα μειωθεί η πολλή δουλειά, αλλά σίγουρα θα πρέπει να προσέχεις τις εντάσεις στις σχέσεις σου. Κάτι που καλό θα ήταν να προσέξεις επίσης είναι και την τάση σου για προστατευτικότητα που σε κάνει παρεμβατικό. Σαφώς μπορείς να προσφέρεις την αγάπη σου δείχνοντας στους άλλους ότι είσαι βράχος που μπορούν να στηριχτούν πάνω του, αλλά μην το μπλέκεις αυτό με το να «κατευθύνεις» τα πράγματα.

Υδροχόος

Η δεύτερη έκλειψη της περιόδου πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου και είναι πολύ θετική γιατί ανοίγει μια νέα πόρτα μέσα στον μήνα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ταξιδέψεις, να εκπαιδευτείς, να δημοσιεύσεις. Και για όλα αυτά μπορούν να έρθουν ευκαιρίες και να γίνουν κάποια βήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, όχι απαραίτητα εδώ και τώρα.

Ο Άρης βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και τη γενικότερη σωματική κατάσταση. Ένα πιθανό σενάριο είναι ότι θα έχεις αρκετή δουλειά, αλλά σίγουρα θα είσαι πολύ παραγωγικός.

Ιχθύες

Η έκλειψη στις 2 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το συναισθηματικό πάθος, αλλά και τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, και είναι πολύ θετική. Μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα συνεργασία, να έχεις οικονομικά οφέλη εκεί που δεν τα περιμένεις ή να έρθεις πραγματικά κοντά με έναν άνθρωπο, επίσης εκεί που δεν το περιμένεις.

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο και πιο ερωτικό οίκο σου! Ο Οκτώβριος μπορεί να έχει αλλαγές και ίσως κάποιες φορές εντάσεις, αλλά θα έχει και έρωτα! Οτιδήποτε έχει σχέση με τα ερωτικά σου είναι στα πάνω του αυτόν τον καιρό. Εσύ δεν έχεις παρά να αποφασίσεις αν θα “κάτσεις” ή όχι, κι αν θα κάτσεις αν θα αποδεχτείς ότι χρειάζεται και κάποια μορφή θυσίας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό: Ένας καινούριος άνθρωπος που για να συντονιστείς μαζί του απαιτείται χρόνος και προσπάθεια, μια εναλλαγή από αίσθηση απελευθέρωσης σε φόβο δέσμευσης, είναι μόνο μερικά από τα αρκετά πιθανά σενάρια.

ΠΗΓΗ: popaganda.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ισραήλ: Πιο κοντά σε χερσαία εισβολή στον Λίβανο - Αγωνία για τις επόμενες κινήσεις του IDF

• Φεύγει με... βροχές ο Σεπτέμβριος - Οι περιοχές που επηρεάζονται το απόγευμα

• Παράνομα και επικίνδυνα πυροτεχνήματα: Από που καταλήγουν στη Κύπρο – Πως μπορείτε να εξασφαλίσετε άδεια για νόμιμη ρίψη

• «Δεν έμειναν ακίνητα ούτε για δείγμα στη Λεμεσό»: Αύξηση στις φετινές πωλήσεις – Η επαρχία που έχει την πρωτιά και η εικόνα για το 2025



Ο κομμωτής «κούρεψε» την ηγεσία της Αστυνομίας - Έπαυσε Αρχηγό και Υπαρχηγό, ο Πρόεδρος

Ο κομμωτής «κούρεψε» την ηγεσία της Αστυνομίας - Έπαυσε Αρχηγό και Υπαρχηγό, ο Πρόεδρος

Με μία κίνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπαυσε τον Αρχηγό και Υπαρχηγό της Αστυνομίας για την υπόθεση της απόδρασης του ισοβίτη Θεόδωρου Θεοφάνους, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, σε παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, μετά από μαρτυρία πολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top