Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας

Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας

Σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο (Γραφείο Προέδρου Δημοκρατίας) θα πραγματοποιηθεί η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας, κ.κ. Θεμιστού Αρναούτη και Πανίκου Σταύρου, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αποφάσισε όπως παύσει τον Αρχηγό και Υπαρχηγό της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου καθώς επίσης έδωσε οδηγίες στον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως όπως προβεί στις δέουσες ενέργειες για τερματισμό του διορισμού του Αναπληρωτή Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών.

Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αποφάσισε τον διορισμό του κυρίου Θεμιστού Αρναούτη στη θέση του Αρχηγού της Αστυνομίας και του κυρίου Πανίκου Σταύρου στη θέση του Υπαρχηγού Αστυνομίας. Την ίδια ώρα σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Υπουργό, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως θα προχωρήσει με σύσταση στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας για διορισμό του κυρίου Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στην θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Κεντρικών Φυλακών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE