Οδηγούσε επικίνδυνα το σκούτερ του σε δρόμο - Πρόστιμο σε ανήλικο

Οδηγούσε επικίνδυνα το σκούτερ του σε δρόμο - Πρόστιμο σε ανήλικο

Συσκευή προσωπικής κινητικότητας σε πεζοδρόμιο χρησιμοποιούσε ανήλικος το βράδυ της Τρίτης στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου, θέτοντας - σύμφωνα με την Αστυνομία - σε κίνδυνο την ασφάλεια διερχόμενων πεζών.

Οπως αναφέρει η Αστυνομία, ο ανήλικος έγινε αντιληπτός και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου προχώρησαν σε καταγγελία και έκδοση εξωδίκου εναντίον του πατέρα του ανήλικου.

Κατόπιν τούτου ο πατέρας του ανήλικου, που πρόκειται για τουρίστα, κλήθηκε να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE