Πτήσεις που είχαν προσγειωθεί εκτάκτως στη Λάρνακα αναχώρησαν για Τελ Αβίβ

Πτήσεις που είχαν προσγειωθεί εκτάκτως στη Λάρνακα αναχώρησαν για Τελ Αβίβ

Αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας οι πέντε από τις δέκα πτήσεις από ευρωπαϊκές χώρες, με προορισμό το Τελ Αβίβ, που, λόγω της επίθεσης με βαλλιστικούς πυραύλους του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης 1ης Οκτωβρίου, εκτροπή, και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airport αναφέρουν ότι από τις δέκα συνολικά πτήσεις από χώρες της Ευρώπης που είχαν προορισμό το Ισραήλ και πραγματοποίησαν χθες βράδυ εκτροπή για να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, οι πέντε αναχώρησαν.

Οι επιβάτες των άλλων τριών πτήσεων μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία για διανυκτέρευση, ύστερα από διευθέτηση των αεροπορικών εταιρειών και αναμένεται να αναχωρήσουν αργότερα σήμερα.

Οι άλλες δύο πτήσεις παρέμειναν στο αεροδρόμιο Λάρνακας είτε επειδή τα πληρώματα ξεπέρασαν το ωράριό τους, είτε επειδή αναμένουν να δουν πότε και εάν θα συνεχίσουν το δρομολόγιο τους προς το Τέλ Αβίβ.

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι προγραμματισμένες 10 αφίξεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Τελ Αβίβ και 9 αναχωρήσεις με προορισμό το Ισραήλ, κυρίως από ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες φαίνεται ότι στοχεύουν να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις.

Αεροδρόμιο Πάφου

Το αεροδρόμιο Πάφου δεν έχει επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο λόγω, της κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, με την επίθεση, με εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους, την Τρίτην του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου προς το Ισραήλ εκτελούνται  κανονικά. Υπάρχουν, όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, ισραηλινές εταιρείες που εκτελούν τις πτήσεις κανονικά. Εξάλλου, καμία πτήση από  ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες είχαν προορισμό το Τελ Αβίβ, δεν πραγματοποίησε εκτροπή στο αεροδρόμιο  Πάφου, μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE