ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτήσεις που είχαν προσγειωθεί εκτάκτως στη Λάρνακα αναχώρησαν για Τελ Αβίβ

Πτήσεις που είχαν προσγειωθεί εκτάκτως στη Λάρνακα αναχώρησαν για Τελ Αβίβ

Αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας οι πέντε από τις δέκα πτήσεις από ευρωπαϊκές χώρες, με προορισμό το Τελ Αβίβ, που, λόγω της επίθεσης με βαλλιστικούς πυραύλους του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης 1ης Οκτωβρίου, εκτροπή, και προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airport αναφέρουν ότι από τις δέκα συνολικά πτήσεις από χώρες της Ευρώπης που είχαν προορισμό το Ισραήλ και πραγματοποίησαν χθες βράδυ εκτροπή για να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, οι πέντε αναχώρησαν.

Οι επιβάτες των άλλων τριών πτήσεων μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία για διανυκτέρευση, ύστερα από διευθέτηση των αεροπορικών εταιρειών και αναμένεται να αναχωρήσουν αργότερα σήμερα.

Οι άλλες δύο πτήσεις παρέμειναν στο αεροδρόμιο Λάρνακας είτε επειδή τα πληρώματα ξεπέρασαν το ωράριό τους, είτε επειδή αναμένουν να δουν πότε και εάν θα συνεχίσουν το δρομολόγιο τους προς το Τέλ Αβίβ.

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι προγραμματισμένες 10 αφίξεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το Τελ Αβίβ και 9 αναχωρήσεις με προορισμό το Ισραήλ, κυρίως από ισραηλινές αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες φαίνεται ότι στοχεύουν να πραγματοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις.

Αεροδρόμιο Πάφου

Το αεροδρόμιο Πάφου δεν έχει επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο λόγω, της κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, με την επίθεση, με εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους, την Τρίτην του Ιράν εναντίον του Ισραήλ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου προς το Ισραήλ εκτελούνται  κανονικά. Υπάρχουν, όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, ισραηλινές εταιρείες που εκτελούν τις πτήσεις κανονικά. Εξάλλου, καμία πτήση από  ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες είχαν προορισμό το Τελ Αβίβ, δεν πραγματοποίησε εκτροπή στο αεροδρόμιο  Πάφου, μετά την πυραυλική επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ορατή στην Κύπρο η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με τους πυραύλους – Ποιος ο λόγος – Όσα ανέφερε ο ΚΕ

• Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Οι ζωές μας δεν χωρίζουν λόγω αγάπης»

• Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

• Φωτιά σε buggy - Βρισκόταν σε κίνηση σε χώρο γηπέδου Golf

• 8 εύκολοι τρόποι για να χάσουμε το λίπος από την κοιλιά

• Ετοιμαστείτε για βροχές και άνοδο τις θερμοκρασίας - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο



ΠτΔ για κρίση στη Μ. Ανατολή: «Είμαστε σε επαφή με όλα τα γειτονικά κράτη» - «Είναι σημαντικό να δούμε τις αφίξεις που έχουμε»

ΠτΔ για κρίση στη Μ. Ανατολή: «Είμαστε σε επαφή με όλα τα γειτονικά κράτη» - «Είναι σημαντικό να δούμε τις αφίξεις που έχουμε»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προέβη σε αναφορές κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top