Μέθυσε, φώναζε και προκαλούσε ανησυχία - Συνέλαβαν 31χρονο οι Αρχές στην Αγία Νάπα

Μέθυσε, φώναζε και προκαλούσε ανησυχία - Συνέλαβαν 31χρονο οι Αρχές στην Αγία Νάπα

Στη σύλληψη 31χρονου άνδρα προέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας χθες το βράδυ στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού έλαβαν πληροφορία ότι άνδρας προκαλεί ανησυχία και οχληρία και με τη συμπεριφορά του ενοχλεί θαμώνες υποστατικού στην Αγία Νάπα.

Όταν τα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο υποστατικό διαπίστωσαν ότι ο 31χρονος τελούσε υπό κατάσταση μέθης, φώναζε και προκαλούσε ανησυχία με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.

Ακολούθως ο 31χρονος μεταφέρθηκε στα Αστυνομικά Κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και αναμένεται σήμερα, 02/10/2024, να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE