ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδήμαρχος κάπνιζε τα μελίσσια του κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η φονική πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο

Αντιδήμαρχος κάπνιζε τα μελίσσια του κοντά στο σημείο που εκδηλώθηκε η φονική πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο

Πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για παράνομο κάπνισμα μελισσιών κοντά στο σημείο που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην Κορινθία που στέρησε τη ζωή σε δύο ανθρώπους επιβλήθηκε από στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) της Πυροσβεστικής σε αντιδήμαρχο Δήμου του νομού ο οποίος ομολόγησε ότι πράγματι προέβη σε αυτή την ενέργεια ενώ γνώριζε πως ο δείκτης επικινδυνότητας για πυρκαγιά εκείνη την ημέρα ήταν 4 (πολύ υψηλός).

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, αρχικά ο άνδρας αρνήθηκε ότι την ημέρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά κάπνιζε τα μελίσσια του, ωστόσο, κατόπιν μίας συγκεκριμένης μαρτυρίας, αναγκάστηκε να παραδεχθεί την πράξη του.

Στην ερώτηση αν ευθύνεται αυτός για την εκδήλωση της φωτιάς απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως τα μελίσσια του βρίσκονται 200 με 250 μέτρα μακριά από το σημείο έναρξης της πυρκαγιάς. Καλά ενημερωμένες πηγές επισημαίνουν πάντως πως οι εργασίες που έκανε ο αντιδήμαρχος συμπίπτουν χρονικά με το διάστημα που ξεκίνησε η πυρκαγιά, με την έρευνα να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ορατή στην Κύπρο η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με τους πυραύλους – Ποιος ο λόγος – Όσα ανέφερε ο ΚΕ

• Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Οι ζωές μας δεν χωρίζουν λόγω αγάπης»

• Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

• Φωτιά σε buggy - Βρισκόταν σε κίνηση σε χώρο γηπέδου Golf

• 8 εύκολοι τρόποι για να χάσουμε το λίπος από την κοιλιά

• Ετοιμαστείτε για βροχές και άνοδο τις θερμοκρασίας - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο



ΠτΔ για κρίση στη Μ. Ανατολή: «Είμαστε σε επαφή με όλα τα γειτονικά κράτη» - «Είναι σημαντικό να δούμε τις αφίξεις που έχουμε»

ΠτΔ για κρίση στη Μ. Ανατολή: «Είμαστε σε επαφή με όλα τα γειτονικά κράτη» - «Είναι σημαντικό να δούμε τις αφίξεις που έχουμε»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προέβη σε αναφορές κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top