ΚΟΙΝΩΝΙΑ

UA Infinite Elite: Κάθε βήμα σου, σε φέρνει πιο κοντά στο ιδανικό αποτέλεσμα

UA Infinite Elite: Κάθε βήμα σου, σε φέρνει πιο κοντά στο ιδανικό αποτέλεσμα

Η προσπάθεια βρίσκεται στην καρδιά κάθε διαδρομής σου -όσο μεγάλη και δύσκολη και αν είναι- και πρέπει ν’ ανταμείβεται με ένα ανάλογο αποτέλεσμα. Τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στον στόχο σου χρειάζονται τη μέγιστη ώθηση, άνεση και εργονομία. Χρειάζονται το UA Infinite Elite.

Ένα προπονητικό παπούτσι κορυφαίων επιδόσεων, για άντρες και γυναίκες δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Μια τέτοια περιγραφή για το UA Infinite Elite μοιάζει λιτή, αλλά το ίδιο «μιλάει» δυνατά χάρη στα χαρακτηριστικά του. Αιχμή του δόρατος, η τεχνολογία UA HOVR™+. Κρατώντας τα πλεονεκτήματα της UA HOVR™, τα πλαισιώνει με επιπλέον δυνατότητες που θα σε ακολουθήσουν όπου και αν θέλεις να φτάσεις. Ο επανασχεδιασμός της διάταξης του αφρού έρχεται για να σου δώσει όσα χρειάζεσαι, στα σημεία που τα χρειάζεσαι: επιστροφή ενέργειας σε κάθε πάτημα, άμεση ανταπόκριση στην κάθε σου κίνηση, αξιοπιστία που εκτιμάς όλο και περισσότερο όσο προστίθενται χιλιόμετρα στο κοντέρ. Η UA HOVR™+ ξεπερνάει τον εαυτό της, για να ξεπεράσεις τον δικό σου. Για να κάνεις το δικό σου αδύνατο-δυνατό.

Έτσι όπως οι Κύπριοι αθλητές που κάνουν δικό τους κάθε χιλιόμετρο με σύμμαχο το υπερσύγχρονο UA Infinite Elite και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του. Η Πολύβια Τρικωμίτη - Πρώην Πρωταθλήτρια/Παγκυπριονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής/Προπονήτρια και Διεθνής Κριτής της Ρυθμικής Γυμναστικής, ενσωμάτωσε το νέο UA Infinite Elite στην καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ως personal trainer και flexibility instructor, για μένα το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα παπούτσι είναι η ευελιξία του. Το νέο παπούτσι της Under Armour, Infinite Elite, ενσωματώνει τεχνολογία που προσφέρει υποστήριξη και άνεση σε κάθε κίνηση, επιτρέποντάς μου να εξελίσσω τις επιδόσεις μου και να ενσωματώνω νέες τεχνικές με απόλυτη ελευθερία.»

 

Δεν είναι όμως μόνο η UA HOVR+™ που θα δώσει άλλη αξία στις προπονήσεις σου. Το UA IntelliKnit στο επάνω μέρος, χάρη στην υφή του και τις ειδικά σχεδιασμένες micro details που διαθέτει, «κλειδώνει» στη φόρμα του ποδιού και κινείται στον ρυθμό του βηματισμού σου. Η εξωτερική σόλα Thinweb από καουτσούκ είναι ελαφριά, ανθεκτική, και χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό της κανάλι σε βοηθάει να προσγειώνεσαι ομαλά, ελαχιστοποιώντας την πρόσκρουση με το έδαφος, αυξάνοντας παράλληλα τη συνολική σταθερότητα. Όσο για την 3D εσωτερική επένδυση, η εργονομία της σου δίνει την επαφή που θες με το παπούτσι, έτσι ώστε κάθε επιτάχυνση, σταμάτημα ή αλλαγή κατεύθυνσης να γίνεται τη στιγμή που θες, όπως ακριβώς θες.

Αυτά τα χαρακτηριστικά και όχι μόνο, δίνουν ώθηση και στην Αντωνία Στέλικου – Πρωταθλήτρια Δρομέας Μεσαίων και Μεγάλων Αποστάσεων, να κάνει το επόμενο βήμα σε κάθε αγώνα. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Το νέο Under Armour Infinite Elite είναι κατάλληλο για αθλητές μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Προσφέρει ισορροπία, ευελιξία και αντικραδασμική προστασία. Είναι άνετο, προσφέροντας στήριξη και κλείδωμα στο πόδι και ο σχεδιασμός του παπουτσιού μειώνει τους κραδασμούς και αυξάνει τη συνολική σταθερότητα.»

Ακόμα, το πρωτοποριακό Under Armour Infinite Elite κρατά σε κίνηση τον Δήμο Παπαδαυίδ – Πρωταθλητή Τριάθλου και Προπονητή Τριάθλου και Αθλημάτων Αντοχής. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι ένα από τα πιο αποδοτικά παπούτσια που έχω δοκιμάσει ποτέ. Πλέον τρέχω μεγάλες αποστάσεις με μεγάλη άνεση και όσο μεγαλώνει η απόσταση, τόσο πιο πολύ νιώθεις την άνεση που σου προσφέρει. Σημαντικό χαρακτηριστικό του παπουτσιού είναι το ελαφρύ πάτημα και η εξαιρετικά μεγάλη επιστροφή ενέργειας που σου δίνει, έτσι ώστε να γίνεται ακόμη πιο δυναμικό το τρέξιμο. Είναι ιδανικό για δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.»



Το UA Infinite Elite είναι πολλά περισσότερα από το επόμενό σου προπονητικό παπούτσι αποστάσεων. Εντυπωσιακό εσωτερικά αλλά και εξωτερικά -χάρη σε μια σειρά δυνατών και έντονων αποχρώσεων- δεν αφήνει χώρο στο κοινότυπο ή το αναμενόμενο. Είναι το παπούτσι που θα δώσει αξία στην προετοιμασία σου, δίνοντάς σου να καταλάβεις από το πρώτο σου πάτημα τι μπορεί να σου προσφέρει και πού μπορεί να σε φτάσει: στην κορυφή.

Το UA INFINITE ELITE είναι τώρα διαθέσιμο στα UA Brand Houses και στο επίσημο e-shop της Under Armour στην Κύπρο.

H UNDER ARMOUR, σε Ελλάδα-Κύπρο-Μάλτα, ανήκει στο Brand portfolio του Ομίλου Φάις.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• LIVE-Μέση Ανατολή: Αλλεπάλληλα φονικά πλήγματα του Ισραήλ στη Βηρυτό – Σφοδρές μάχες IDF και Χεζμπολάχ στα σύνορα

• Πώς επηρεάζεται η Κυπριακή οικονομία από την κρίση στη Μ. Ανατολή - Στα πάνω πετρέλαιο, χρυσός και…ξενοδοχεία στη Λάρνακα

• Ανάλυση-Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι φόβοι για τρίτο Παγκόσμιο και η νέα τάξη πραγμάτων - «Οδεύουμε προς μια κατάσταση χωρίς επιστροφή»

• Καύσιμα: Πότε θα δούμε τη διαφορά στην τσέπη μας αν επηρεαστούν από τη Μέση Ανατολή – Τα φθηνότερα πρατήρια Παγκύπρια

• Λεμεσός: Έκρηξη βόμβας σε όχημα 78χρονου τα ξημερώματα – Καταστράφηκε ολοσχερώς - Δείτε βίντεο

• Τροχαίο με σκυβαλοφόρο: Υπέκυψε στα τραύματα του ο 41χρονος οδηγός



Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου - Απομάκρυνση  Κυπρίων και ξένων υπηκόων από την κόλαση πολέμου στον Λίβανο

Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου - Απομάκρυνση  Κυπρίων και ξένων υπηκόων από την κόλαση πολέμου στον Λίβανο

Την ώρα που η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην γειτονιά μας και την απάντηση του Ισραήλ στο ιρανικό χτύπημα, η Κυπριακή κυβέρνηση προβαίνει σε όλες τις ενέργειες και στήνει γέφυρα για τη μεταφορά Κυπρίων και ξένων υπηκόων από την εμπόλεμη ζώνη, στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top