Ο Κύπριος πρωταγωνιστής που παρουσίασε ως αδικημένο τον δικτάτορα Παπαδόπουλο!

Ο Κύπριος πρωταγωνιστής που παρουσίασε ως αδικημένο τον δικτάτορα Παπαδόπουλο!

Έντονες αντιδράσεις έχει δημιουργήσει μια ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός Κούλλης Νικολάου ο οποίο συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Μπρούσκο».

Ο Κ. Νικολάου ανάρτησε μια φωτογραφία του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου στην οποία αναγραφόταν: «Είμαι ο μόνος που δεν έκλεψα και όμως μπήκα φυλακή».  Η ανάρτηση απασχόλησε και τις εφημερίδες αλλά και τους χρήστες του facebook με δεκάδες σχόλια στη σελίδα του Κ. Νικολάου.  Ο Κούλλης Νικολάου είναι στέλεχος του κόμματος Συμμαχία Πολιτών του πρώην υπουργού εξωτερικών Γ. Λιλλήκα και στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής.



Ο ίδιος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανάρτηση του, έγραψε: Δεν στηρίζω δικτατορία Παπαδόπουλου, απλά αναρωτιέμαι πια δικτατορία ήταν καλύτερη του Παπαδόπουλου η των ευρωπαιοεβραιοαμερικάνων !!»

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η τριμερής μετά από δύο ώρες – Τι αναφέρει η γραπτή δήλωση της Ολγκίν

Ολοκληρώθηκε η τριμερής μετά από δύο ώρες – Τι αναφέρει η γραπτή δήλωση της Ολγκίν

Ολοκληρώθηκε γύρω στη 13:00 η συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE