Φόρεσαν χειροπέδες δυο πρόσωπα: Έβαλαν φωτιά στον ιππόδρομο Αγίου Δομετίου

Φόρεσαν χειροπέδες δυο πρόσωπα: Έβαλαν φωτιά στον ιππόδρομο Αγίου Δομετίου

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 37 και 30 ετών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα στις 25/09/2024, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε γεννήτρια, εντός του περιφραγμένου χώρου του ιπποδρόμου, στον Άγιο Δομέτιο. Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κακόβουλη ενέργεια.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 37χρονου και 30χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για πέντε ημέρες.

Η σύλληψη των δύο υπόπτων, έγινε σήμερα κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στους χώρους του ιπποδρόμου, όπου ελέγχθηκαν όλα τα πρόσωπα που εντοπίστηκαν, για το καθεστώς διαμονής τους στη Δημοκρατία.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη 68χρονος, για εντάλματα προστίμου πέραν των 40 χιλιάδων ευρώ.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE